Nagyon félelmetes kép szerintetek?
Figyelt kérdés
írjátok be a képek kozé,hogy:wolf of gubbio-wolves 7!
Nem is linkelem,mert megnézni sem merem,mert sztem sokkolo kép,melytol napokig nem tudtam rendessen aludni,azota sem néztem meg,és nem is fogom!!Nem tudom,miért olyan félelmetes,de lelkileg megfogott.
2012. szept. 18. 20:00
1/47 anonim válasza:
egy félelmetes képet sem találtam.
3/47 A kérdező kommentje:
Na jo,az a kép az,ahol minden tiszta vér,emberi lábak,testrészek leszaggatva...
2012. szept. 18. 20:09
4/47 anonim válasza:
linkeld, és akkor talán véleményt is tudunk mondani.
5/47 anonim válasza:
egy ilyet sem találtam csak cuki farkasokat ami leszaggatva volt az meg max egy őzpata volt vagy valami iylesmi de ez normális.. hisz nekik is enni kell hiába cuki az őz de a farkasok sem éhezhetnek..
7/47 A kérdező kommentje:
én nem nézem meg mégegyszer,de remélem,hogy majd megtaláljátok:"wolf-of-gubbio-wolves 7",tulajdonképpen ez egy festmény.
2012. szept. 18. 20:14
8/47 anonim válasza:
AKKOR HOGY A TÖKÖMBE KERESSÜK MEG?!
akkor keresd meg, és ha megpillantod, gyorsan vidd rá a kurzorod, katt a jobb klikkel, és a kezeddel takar el úgy a monitort, hogy csak a felugró menüt lásd, kép címének másolása, és beilleszted. kész.
9/47 anonim válasza:
ezt találtam. hú, de ijesztő! [link]
10/47 chrishu válasza:
De ha nem linkeled be akkor mit csináljunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!