Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ez normális? A 1 hónapja a...

Ez normális? A 1 hónapja a szüleimmel a nyaralónkba voltunk, amikor pár farkas jött, de nem tettek semmit csak ott voltak....

Figyelt kérdés

Másnap este megint jöttek, de apám megölte az egyiket.

Mondanom se kell hogy majd megszakadt a szívem.

Apával még egy jó fél órát veszekedtem.

A következő este kint ültem a hintaágyon amikor újra jöttek, rám a szívroham jött, de közelebb jöttek utána ahogy láttam hogy felkapcsolódnak bennt a villanyok elkaptam a fejemet.

Aggódóan rájuk néztem mire ők fogták a jelet és elmentek.

Ez így ment több napon keresztül amíg el nem jöttünk onnan.

Kérdésem: Ez hogy lehet?? A farkasok nem vadállatok? Őka a kedvenc állataim kis korom óta, de akkor is.

2009. júl. 19. 02:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
érdekes, a válasz írója a 10:48-as válaszában nem tagadja h kamu lenne, csak azt erösíti meg h igaz amit mondott, vagyis: lehet h van egy nyaralójuk, az is lehet h az apja kinyírt valamilyen állatot (pl.vakondot...vagy más kisálatot..max egy rókát..) de hogy nem farkast és hogy ez nem így volt arra a nyakamat teszem!
2010. jún. 18. 21:23
 22/29 anonim válasza:
Hiába amióta van twilight azóta vannak farkasos kérdések is. Amikor olvastam vártam hogy Jake neve mikor merül fel:-D
2010. jún. 23. 15:07
 23/29 anonim válasza:

XDXD vérfarkasok voltak legalább?

Minek ölni őket,hha nem is támadnak?

2010. jún. 28. 12:35
 24/29 anonim válasza:
az valószínüleg azt jelenti h veszett. viccen kivűl!!!
2010. jún. 29. 22:36
 25/29 anonim válasza:
100%
Szerintem elaludhattál a hintaágyban a hintaágyban,és a szomszéd tacskója mászott rád! :D Amit az apád elüldözött,mondván, hogy ideszokik! Te meg megharagudtál,mert meg akartad simogatni!Ha igazad is van: apád maffiózó, hogy fegyvert visz a nyaralásra? Vagy kung-fu mester, és lerúgta a fejét??, :D
2010. júl. 16. 20:28
 26/29 anonim válasza:
Szerintem megérezték hogy mire gondolsz ezért mentek el. De lehet hogy ott ahol most fény van ott volt a "veszély" és ezért mentek el. De tényleg különös eset.
2010. aug. 14. 09:40
 27/29 anonim ***** válasza:
Jó nagy farkuk volt, mi?
2010. aug. 23. 13:56
 28/29 anonim válasza:

Nos én tudok lőni és nem kicsit. Van hozzá fegyverem is. Egy farkas kilövésére az esélyem ennek ellenére kb 0% magasles, fedezék és ellenszél nélkül.

Harmatgyenge volt a sztorid kiscsillag.

2010. szept. 10. 10:43
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, ez már régi kérdés, de azért írok ide mert egy nagyon érdekeset vettem észre. :D

1. Apád lelőtte az egyik farkast.

2. Másnap kiültél a hintádra.

3. Láttál egy farkast ami végig figyelt téged.

Miért hasonlít annyira ez a kamu sztori a Shiverre? (az egy farkasos, romantikus könyv) Míj meglepő, abban is egy lány ült a hintáján és egy farkas nézte mindig! :D Tudom, hogy így volt, mert tegnap olvastam el újra immár harmadszor. Imádom. *-*

Csak az a gond, hogy annak a könyvnek is van korhatára, és egyáltalán nem 10 éveseknek való...

2013. ápr. 14. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!