Ez normális? A 1 hónapja a szüleimmel a nyaralónkba voltunk, amikor pár farkas jött, de nem tettek semmit csak ott voltak....
Másnap este megint jöttek, de apám megölte az egyiket.
Mondanom se kell hogy majd megszakadt a szívem.
Apával még egy jó fél órát veszekedtem.
A következő este kint ültem a hintaágyon amikor újra jöttek, rám a szívroham jött, de közelebb jöttek utána ahogy láttam hogy felkapcsolódnak bennt a villanyok elkaptam a fejemet.
Aggódóan rájuk néztem mire ők fogták a jelet és elmentek.
Ez így ment több napon keresztül amíg el nem jöttünk onnan.
Kérdésem: Ez hogy lehet?? A farkasok nem vadállatok? Őka a kedvenc állataim kis korom óta, de akkor is.
XDXD vérfarkasok voltak legalább?
Minek ölni őket,hha nem is támadnak?
Nos én tudok lőni és nem kicsit. Van hozzá fegyverem is. Egy farkas kilövésére az esélyem ennek ellenére kb 0% magasles, fedezék és ellenszél nélkül.
Harmatgyenge volt a sztorid kiscsillag.
Tudom, ez már régi kérdés, de azért írok ide mert egy nagyon érdekeset vettem észre. :D
1. Apád lelőtte az egyik farkast.
2. Másnap kiültél a hintádra.
3. Láttál egy farkast ami végig figyelt téged.
Miért hasonlít annyira ez a kamu sztori a Shiverre? (az egy farkasos, romantikus könyv) Míj meglepő, abban is egy lány ült a hintáján és egy farkas nézte mindig! :D Tudom, hogy így volt, mert tegnap olvastam el újra immár harmadszor. Imádom. *-*
Csak az a gond, hogy annak a könyvnek is van korhatára, és egyáltalán nem 10 éveseknek való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!