Ez normális? A 1 hónapja a szüleimmel a nyaralónkba voltunk, amikor pár farkas jött, de nem tettek semmit csak ott voltak....
Másnap este megint jöttek, de apám megölte az egyiket.
Mondanom se kell hogy majd megszakadt a szívem.
Apával még egy jó fél órát veszekedtem.
A következő este kint ültem a hintaágyon amikor újra jöttek, rám a szívroham jött, de közelebb jöttek utána ahogy láttam hogy felkapcsolódnak bennt a villanyok elkaptam a fejemet.
Aggódóan rájuk néztem mire ők fogták a jelet és elmentek.
Ez így ment több napon keresztül amíg el nem jöttünk onnan.
Kérdésem: Ez hogy lehet?? A farkasok nem vadállatok? Őka a kedvenc állataim kis korom óta, de akkor is.
Hogy és most idézem : "meg is ölhetne minket"
Meghogy: "ez egy vadállat"
Ne kérdezzétek nem értem a gondolkodását.
Azért köszi a válaszokat.
Ha esetleg valaki tudja mi volt ott, vagy esetleg érti is (jó nem viccelek)
Lécci írjon választ.
Köszönöm a választ:D
Lehet hogy már hozzá vannak szokva.
Én is nagyon sajnálom azt amelyiket megölte.
Tényleg nagyon sokáig veszekedtem vele és még most is haragban vagyunk.
Ez egy kamu kérdés!! Egy farkas csak úgy nem hagyja,hogy megöljék. Apád fegyverrel megy nyaralni, vagy a kamrából kikapott egy ásót, meg a többi farkas hagyta,hogy a társukat csak úgy megöljék? Széttépték volna apádat.Ja, és hová tüntette el a megölt farkas tetemét? Másnap meg a sok hülye farkas visszament,te meg a hintaágyon nem sz@rtál be félelmedben,hanem jeleket küldtél,amiket ők meg vettek és elmentek.
Le lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!