Ez normális? A 1 hónapja a szüleimmel a nyaralónkba voltunk, amikor pár farkas jött, de nem tettek semmit csak ott voltak....
Másnap este megint jöttek, de apám megölte az egyiket.
Mondanom se kell hogy majd megszakadt a szívem.
Apával még egy jó fél órát veszekedtem.
A következő este kint ültem a hintaágyon amikor újra jöttek, rám a szívroham jött, de közelebb jöttek utána ahogy láttam hogy felkapcsolódnak bennt a villanyok elkaptam a fejemet.
Aggódóan rájuk néztem mire ők fogták a jelet és elmentek.
Ez így ment több napon keresztül amíg el nem jöttünk onnan.
Kérdésem: Ez hogy lehet?? A farkasok nem vadállatok? Őka a kedvenc állataim kis korom óta, de akkor is.
Hát elég furán hangzik az egyszer biztos!
Eleve még egy emberhez szokott farkasfalka sem hiszem, hogy megértené egy ember szemének a jelzéseiből, hogy menjetek el. Meg az is fura, hogy ha előző nap megölik a társukat, akkor visszamennek. Majd békésen távoznak. Számomra is nagyon hihetetlen!
1. mondom hogy a nyaralóban voltunk.
2. Ha nem teccik miért írtál.
3. mondtam hogy nagyon megijedtem.
De min1 nem kell írni ha nem tetszik komolyan.
Itt két eset lehet:
1. Egy unatkozó kisgyerek szép meséket talál ki és eteti vele azt aki elhiszi...
2. Láttál néhány farkas-szerű kutyát és kiszineztd kicsit a történetet.
Hol van ez a nyaraló?
Farkas nagyon ritkán fordul elő Mo-on és elég jól behatárólható helyen. Ráadásul nem falkában...
Egy farkas nem fog bemászkálni a kertedbe, pláne úgy h ott ülsz és az már tényleg abszúrd h napokig visszajár és nézzegettek egymás szemébe :D
Mivel, hogyan intézte el édesapád? Hová lett a tetem?
Ha még mindig fenntartod a történeted, akkor keresd fel a gödöllöi egyetem farkaskutató csoportját. Tárt karokkal fognak várni, mert sajnos nekik több évi célirányos kutatással sem sikerült farkast fogniuk vagy becserkészniük. De azt ne várd hogy édesapádat is megdícsérik - a farkas fokozottan védett, eszmei értéke 250e forint (amit azóta lehet felemeltek 500e-re)
Na, én is kamut írtam...
Ahelyett hogy durcáskodsz, válaszolhatnál az alábbi kérdésekre:
1. hol van a nyaraló (földrajzi behatárolás végett)
2. apád hogy ölte meg az állatot.
Egyébként úgy történhetett meg a dolog, hogy egy falka elvadult kutyát láttál, nem farkast.
Jótanácsként meg azt javaslom, emlékezz a mesére, amikor a kiscsávó farkast kiált...vigyázz mert így jársz.
1. Ha ez igaz akkor gratulálok.. nemtudok erre mit írni..
A farkasok valószínű félvérek(félig kutyák) voltak, mert igazi farkas nem megy közel az emberhez!!.. nem hülyék. Amúgy védett állat..Mivel kihaló félében van..úgyhogy apud is megérdemelne egy sörétest. :D
2. Ha nem, akkor megkérdezhetem hogy mit szívtál? Jó anyag lehetet...
Szemét dolog megölni egy állatot puszta félelemből...vagy xcsak azért mert ő állat!!!!
Szerintem a világ legnagyobb bűne a félelem!!!És miért?:mert az ember félelemből öl!azért taposod el a pókot,emrt félsz tőle...azért ütöd le a méhet mmert félsz tőle...félelemből képes az ember embert ölni...tehát a félelem bűn!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!