Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ez normális? A 1 hónapja a...

Ez normális? A 1 hónapja a szüleimmel a nyaralónkba voltunk, amikor pár farkas jött, de nem tettek semmit csak ott voltak....

Figyelt kérdés

Másnap este megint jöttek, de apám megölte az egyiket.

Mondanom se kell hogy majd megszakadt a szívem.

Apával még egy jó fél órát veszekedtem.

A következő este kint ültem a hintaágyon amikor újra jöttek, rám a szívroham jött, de közelebb jöttek utána ahogy láttam hogy felkapcsolódnak bennt a villanyok elkaptam a fejemet.

Aggódóan rájuk néztem mire ők fogták a jelet és elmentek.

Ez így ment több napon keresztül amíg el nem jöttünk onnan.

Kérdésem: Ez hogy lehet?? A farkasok nem vadállatok? Őka a kedvenc állataim kis korom óta, de akkor is.

2009. júl. 19. 02:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kamu...
2009. júl. 19. 09:36
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég furán hangzik az egyszer biztos!

Eleve még egy emberhez szokott farkasfalka sem hiszem, hogy megértené egy ember szemének a jelzéseiből, hogy menjetek el. Meg az is fura, hogy ha előző nap megölik a társukat, akkor visszamennek. Majd békésen távoznak. Számomra is nagyon hihetetlen!

2009. júl. 19. 10:09
 13/29 A kérdező kommentje:

1. mondom hogy a nyaralóban voltunk.

2. Ha nem teccik miért írtál.

3. mondtam hogy nagyon megijedtem.

De min1 nem kell írni ha nem tetszik komolyan.

2009. júl. 19. 10:48
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam,hogy kamu!!!!Olvastam,hogy a nyaralódban voltál,meg azt is,hogy megijedtél,írtam,mert valóban nem TECCIK. A farkasokkal még így sem viccelődnék.Csodálatos és védett állatok, csak úgy szabadon nem kószálnak fakástul. Találj ki valami hihetőbb történetet. Egyáltalán, te már láttál élőben farkast?
2009. júl. 19. 11:00
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a helyzet valóban nem normális,de te sem:((
2009. júl. 19. 11:01
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt két eset lehet:

1. Egy unatkozó kisgyerek szép meséket talál ki és eteti vele azt aki elhiszi...

2. Láttál néhány farkas-szerű kutyát és kiszineztd kicsit a történetet.

Hol van ez a nyaraló?

Farkas nagyon ritkán fordul elő Mo-on és elég jól behatárólható helyen. Ráadásul nem falkában...

Egy farkas nem fog bemászkálni a kertedbe, pláne úgy h ott ülsz és az már tényleg abszúrd h napokig visszajár és nézzegettek egymás szemébe :D

Mivel, hogyan intézte el édesapád? Hová lett a tetem?

Ha még mindig fenntartod a történeted, akkor keresd fel a gödöllöi egyetem farkaskutató csoportját. Tárt karokkal fognak várni, mert sajnos nekik több évi célirányos kutatással sem sikerült farkast fogniuk vagy becserkészniük. De azt ne várd hogy édesapádat is megdícsérik - a farkas fokozottan védett, eszmei értéke 250e forint (amit azóta lehet felemeltek 500e-re)

2009. júl. 19. 11:02
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Na, én is kamut írtam...

Ahelyett hogy durcáskodsz, válaszolhatnál az alábbi kérdésekre:

1. hol van a nyaraló (földrajzi behatárolás végett)

2. apád hogy ölte meg az állatot.

Egyébként úgy történhetett meg a dolog, hogy egy falka elvadult kutyát láttál, nem farkast.

Jótanácsként meg azt javaslom, emlékezz a mesére, amikor a kiscsávó farkast kiált...vigyázz mert így jársz.

2009. júl. 19. 11:14
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne is farkas MO-n manapság akkor sem menne ember közelébe csak rendkivül hideg teleken, ahogyan régen ezért irtották ki őket! Hazánkban falkában csak 3-4 példány kószált még az 1800 évek elején nagy ritkán. Szabályos hajtóvadászatokat rendeztek a kiirtásukra annak ellenére hogy nem támadtak emberre szinte soha! Kamandusz!!!
2009. júl. 19. 12:05
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha ez igaz akkor gratulálok.. nemtudok erre mit írni..

A farkasok valószínű félvérek(félig kutyák) voltak, mert igazi farkas nem megy közel az emberhez!!.. nem hülyék. Amúgy védett állat..Mivel kihaló félében van..úgyhogy apud is megérdemelne egy sörétest. :D

2. Ha nem, akkor megkérdezhetem hogy mit szívtál? Jó anyag lehetet...

2009. júl. 19. 18:32
 20/29 anonim ***** válasza:

Szemét dolog megölni egy állatot puszta félelemből...vagy xcsak azért mert ő állat!!!!

Szerintem a világ legnagyobb bűne a félelem!!!És miért?:mert az ember félelemből öl!azért taposod el a pókot,emrt félsz tőle...azért ütöd le a méhet mmert félsz tőle...félelemből képes az ember embert ölni...tehát a félelem bűn!!!

2010. máj. 22. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!