Valaki tud vmi érdekeset erről a "farkas hibridről"?
épp az imént néztem a nat geo wildon 1 dok filmet a chupacabráról amiben volt 1 ehhez hasonló kutya féleség amire azt mondták h préri farkas- szürke farkas hibrid [hozzá tenném azt erősen kétlem h vmi vérszívó ufó stb lenne]
nem tudom mikor készült a film azóta derült már ki vmi erről a kutya féléről?
noh már megint adják ugyan azt :D
szal: rövid mellső lábak hosszabb hátsó lábak nyújtott koponya az alsó állkapocs jóval rövidebb mint a felső szürke bőr a lábán kis pamaccsal a lábpárnája nagyobb mint a préri farkasé v a kutyáké és kevésbé állnak szét az újjai karmai hosszabbak és: nem egyezik tökéletesen sem a préri farkas sem a szürke farkas génállományával
hmm
Erre gondolsz? Az alsó állkapocs azért rövidebb, mert a félig szétrohadt tetemen elmozdult a felsőhöz képest. A lábai arányosak, csak a mellsőket behúzza. Az anatómia felépítése simán lehet egy rühös és nagyon sovány kutyáé. Szerencsétlen állat egyedül abban különleges, hogy ilyen előrehaladott a rühössége. Nézd meg, ez egy róka:
Ez meg egy másik kutya: [link]
hmm,érdekes...
Szerbiai vagyok,hallottam olyat is hogy itt a Fruska Gorán ( ez 1 hegy) lelöttek egy chupacabrát az erdöben.
fogalmam sincs mi a valoság alapja,bár wikipedian is fennvan...
A legtöbben, ide tartozok én is, arra tippelnek hogy egy lesoványodott, rühös és kiéhezett xoloitzcuintle mészárolja a kecskéket Dél-Amerikában. Szerintem ez teljesen elfogadható tény. Valóságalapja nem igazán van az ilyen chupacabrás sztoriknak, sose hittem bennük. Képek a mexikói szőrtelen kutyáról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!