Szoptatós Anyukák! Az normális, hogy állandóan farkas éhes vagyok?
Szintén cukros volta, meg sok vért veszetettem és már a kórházban meg tudtam volna enni akármennyi kaját.
Én kb szülés után 2 hónappal voltam terheléses vizsgálaton (jó lett) , de a 2 hónap alatt otthon is méregettem még magamnak.
Amúgy már nem diétáztam szigorúan, de mivel én is kívántam az édességetvettem diab. édességet és azt ettem.
Sőt most is szoktam venn, a detki diab. omlós háztartási keksz nagyon ízlik, csak gyorsabbnak kell lennem , mint a család :-))
Cukrot nem nagyon használok még kajákba sem, mondjuk én már 10 éve édedsítőt használok.
Nálunk sok cukorbeteg van a családban amúgy is.
Most 7 hónapos lányom, még javában szoptatom.
Szia!
Én nem voltam-vagyok cukros, ezért érdemben nem tudok segíteni, csak válaszolni a kérdésedre: Amikor még szopizott a kislányom, éjszaka is a párnámra volt készítve a kókuszós túrórudi, akkor arra voltam rákattanva, minden szopi után vagy közben ennem kellett egyet. :-)
Üdv: 25 hós kislány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!