Ezen csak én sírtam?
2012. jan. 2. 21:56
11/13 anonim válasza:
Eszméletlen, és félelmetes is egyben! Látszik rajta hogy ő most csak egy hízelkedő macska! Azért lehet, én berezeltem volna a pasik helyében, még akkor is, ha én neveltem, mert mégiscsak eltelt egy kis idő azóta, hogy szabadon engedték.Jó érzés látni, hogy mégsem csak egy vadállat.
12/13 anonim válasza:
Pont azért nem rezeltek be, mert bíztak benne. Az állat ezt megérzi, ha nem így tesznek, simán esélyes, hogy rájuktámad.
Ma volt egy hasonló animal planeten, azon is bőgtem, ezen is.
13/13 anonim válasza:
Ha érdekel a videó története is, a következő könyvben megtalálod: George Adamson: Oroszlánok között. Nagyon érdekes és szép könyv, gyönyörű fotókkal. Állatbarátoknak különösen ajánlott elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!