Oxigén hiányos állapotban születtem (nem sírtam fel egyszerre) és az egyik kezemen az ujjaim kicsit bénák. Milyen orvoshoz fordulhatnék? Lehet ezen segíteni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 15:10
1/13 anonim válasza:
Most hány éves vagy? Gyógytornász tud ajánlani valamit, de amikor igazából fejleszteni lehetett volna az már elmúlt 2-7 éves kor közt vannak jó eredmények. Ha akkor elvisznek...
3/13 A kérdező kommentje:
18
2009. szept. 29. 15:16
4/13 A kérdező kommentje:
anyu arra gondolt elvisz egy sebészhez és ő segít.
2009. szept. 29. 15:17
5/13 A kérdező kommentje:
illetve neurologushoz
2009. szept. 29. 15:19
6/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de miért csak most gondolt erre?
Amikor születtél, az orvosok nem mondtak semmit, hogy mit lehet ezzel tenni? És azóta a gyerekorvos??
7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Nem lehetne valahogy megműtetni?
2009. szept. 29. 18:06
8/13 A kérdező kommentje:
Mikor születtem állítólag a f*szkalap orvosok azt mondták, hogy semmi baja a kezemnek.
2009. szept. 29. 18:07
9/13 anonim válasza:
Neurológus véleményét kell kikérd, de nem hiszem,hogy egy műtét megoldaná a bajod...
S azt sem értem,hogy amikor anyukád látta nincs valami rendben a gyerekével miért nem ment máshová? Másik orvoshoz? 20 éve létezik a szabad orvos választás joga...
10/13 A kérdező kommentje:
Ment.Jártam is gey gyógytornászhoz, de nem igazán használt.
2009. szept. 29. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!