Az baj ha sírtam ezen a videón?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=tdAc6t_9-_0
14 éves vagyok... szerintem nagyon szomorú.
Sok barátomat meg se hatotta...
2011. szept. 27. 19:21
1/7 anonim válasza:
Nem baj, megható, de nem is tudom. Ha kamutörténet, akkor ez is csak olyan, mint azok a lájkvadász valamik. Nekem nem életszerű, meg a vallási vonatkozása sem hat meg. De az miondig szomorú, ha valaki elveszti a gyerekét.
2/7 A kérdező kommentje:
Azért készítették, hogy erőt adjanak a drogosoknak!
2011. szept. 27. 19:36
3/7 anonim válasza:
A drogos csaj lát az ablakból egy síró pasit. Ezért állna le a szerrel? Nem is tudta, hogy a gyerek meghalt... Értem én, hogy tanmese, de nem életszerű.
5/7 anonim válasza:
Természetesen nem baj. Szörnyű lehet ilyen választás elé állni. Teljesen mindegy, hogy a videó valós, vagy sem. A lényeg, hogy erősen kikivánkozik a mondanivalója.
6/7 anonim válasza:
Én láttam ezt a videót. Így igen megkapó, de ha ezt a Kontrasztkiállításon láttad volna, más lenne a véleményed. Vicc az egész, pedig én is érzékenylelkű vagyok. Pont a végére rakták be, már nem tudott meghatni.
Amúgy ezt a "Sok barátomat meg se hatotta..." részt úgy írod, mintha te ezzel most több lennél, hogy téged meghatott, meg rajtad kívül mindenki bunkó.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem akartam őket bunkónak, se kisebb rendűnek beállítani.
2011. szept. 27. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!