Ballagáson nem voltam meghatódva, nem is sírtam. Érzéketlen lennék?
Figyelt kérdés
Pedig szerettem az osztályomat...2009. máj. 3. 13:14
2/4 anonim válasza:
Én végigröhögtem a ballagásom. Jó kedvem volt, jót buliztunk az osztálytársaimmal. Nálunk ha jól emlékszem senki nem sírt.
3/4 anonim válasza:
én végig vigyorogtam, és ha be is párásodott a szemem, maximum az örömtől,hogy végre vége :) pedig én is nagyon szerettem az osztályomat....most így két év elteltével már szoktam sírni, meg szoktam könnyezni a régi fényképeket,emlékeket a gimiről és az osztályomról...nagyon hiányzik az egész :)
4/4 anonim válasza:
Az egész osztályom végigröhögte szó szerint a ballagást.Másfél tucat kölyök azért nem lehet érzéketlenXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!