Ezen sírtam! Hogy fordulhat elő ilyesmi?
Csak erős idegzetűek nézzék meg ezt a videót, várandósoknak szerintem nem is ajánlott. Az édesanyáért is megszakad a szívem, rettenetes így látni, ahogy éppen elveszti a gyermekét.
Annyi nyomora van mindenkinek nem értem miét kell ilyenekt belinkelgetni, igen én is olvastam és megszakad a szívem, de nem teszem ki a közösbe....
Jobb dolgod is lehetne...
Nem néztem meg a vidit, de több dolgot se értek.
1. Hogyhogy elüt egy gyereket az autó? Hogy történhetett??
2. Mi az hogy elmennek többen és nem segítenek???
Legalább 1? Végignézik, hogy ott egy kislány vérezve a földön? Ha ez ellenségem lenne, és épp haldoklik, akkor is odamennék, főleg hogy gyerek!!!
Kik élnek Kínában, androidok??
13:06
Kommunizmus. Remélem ezzel minden kérdésedre választ adtam.
jézusom o.O
én is könnyezés határán voltam :S
van egy 4 éves unokahugom,és a videó láttán belegondoltam,mi lett volna,ha vele történik ilyesmi :SS
legszivesebben kikötöztem volna az út közepére azokat akik áthajtottak a kislányon és egy tankkal mentem volna át rajtuk...
de azokon is akik ott mentek el mellette...basszus,az egy dolog hogy van ezer bajuk de ott haldoklott mellettük egy 2 éves kisgyerek :S
13l
Fúú de ideges vagyok most :@ 3 napja feltettem ezt a kérdést én is, és törölték, mert hogy miért rakok ki ilyen videót!! Ugyanúgy linkeltem, ahogy te is!
NA EZ MOST MI DRÁGA MODERÁTOROK?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!