Hogyan fordulhat ilyesmi elő?
Elöször is semmi esetre se válaszoljatok az SMS-re, mert esetleg tönkreteszi a kártyátokat - esetleg igy akarják a személyi adataitokat, számlaszámotokat megtudni.
Másodszor várjátok meg, amig IRÁSBAN jön egy felszólitó és arra válaszoljatok ajánlott levélben.
Amig ilyen felszólitás nincs, addig nem kell vele foglalkozni - hivatalos ügyet nem lehet SMS-ben intézni, mert nem lehet bizonyitani semmit, se hogy megkaptad, se, hogy ki küldte.
Akármi is lesz, ti vagytok a nyerők. Legvégső esetben a per során grafológus szakértőt kértek, illetve kirendel a bíróság, és még ti jöttök ki nyereséggel.
Pl.Beperlitek a Providentet becsületsértésért.
Hogyan történhetett meg? Esetelg elhagytátok a személyes irataitokat?
Nem,nem hagytuk el az iratainkat,ezért is furcsálltam,hogy egy ilyen kurta-furcsa sms jött!
,,Tájékoztatjuk,hogy nyilvántartásunk szerint Önnek kintlevősége mutatkozik a Provident felé.Amennyiben a jogi eljárást szeretné elkerülni,kérjük,hívja az xy Kft.-t,telefonszám.Majd ügyiratszám: xxxx"
Én is arra gyanakszom,hogy ez csak valami ócska trükk.Egy e-mailt írtam az ügyfélszolgálatuknak,mármint a követeléskezelő cégének,persze nem adtam meg benne olyan adatot,ami magánjellegű,sem bankszámlaszámot,vagy ilyesmit.
Köszönöm szépen,hogy segítettetek,és megfogadjuk a jó tanácsokat!
mikor vettétek a sim kártyát?
amúgy ezek a cégek szoktak sms-t írni
Velem is előfordul ez kb egy évbe egyszer..
Ez egy Tévedés mert a szám előttetek valószínüleg másé volt, ők meg bsznak törölni a szar nyilvántartásukat..
Nekem állandóan ezt mondták amikor felhívtam őket, de postán meg sosem jött semmi papír úgyhogy már fel se hívom csak törlöm az smst aztán kész...
Keress rá a cégközlönyben hoyg egyáltalán létezik e ez a behajtócég aztán hívd fel őket, és kérdezd meg hogy kit kerestek ezen a számon amikor az smst küldték?
Ha nem a te nevedet mondják akkor töröld ki aztán annyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!