Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sírtál a Titanicon tegnap?...

Sírtál a Titanicon tegnap? Olyan romantikus volt:$$ én végig sírtam. Pedig már 20x láttam (:

Figyelt kérdés
14/L
2011. aug. 29. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem te kérdezted meg tegnap ugyan ezt? Nem, tegnap óta még mindig nem sírtam rajta.
2011. aug. 29. 14:05
 2/11 A kérdező kommentje:
hát az biztos nem én voltam!:)). este már fent sem voltam
2011. aug. 29. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem sírtam, én is láttam már sokszor, de egyszer sem sírtam. 14/L
2011. aug. 29. 14:07
 4/11 skarma ***** válasza:
100%

Nem, mert a végét nem mertem megnézni :D

De láttam már, és akkor anno sírtam rajta.

2011. aug. 29. 14:09
 5/11 anonim válasza:
100%

Mellettem kisírhattad volna magad, édes. :)

Magamhoz húztalak volna és éreztettem volna veled mennyire szeretlek és, hogy együtt minden nagyon jó.

2011. aug. 29. 14:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Most nem néztem, de előfordult már, hogy én is sírtam rajta. :) Csak lányból vagyok, elérzékenyülök néha... :D 19L
2011. aug. 29. 14:12
 7/11 anonim válasza:
100%
Én nem bírom végignézni, ahogy az oroszlánkirályt sem.
2011. aug. 29. 14:16
 8/11 A kérdező kommentje:

már azthittem hogy csak én vagyok ennyire érzelmes..:):D.

utána még félóráig azon agyaltam hogy uristeen meghalt a srác:|xd tudtam hogy film de valahogy olyan volt mintha énlettem vna a csaj:O:D

2011. aug. 29. 14:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, én is 14/L és én is sírtam rajta!

Pedig már ötször megvolt, hogy láttam, de ajjj... Olyan szomorú!

Akkor kezdtem el könnyezni, mikor a hegedűs férfi elkezdett hegedűlni, utána csatlakoztak hozzájuk a többiek is, szomorú zenét adtak, közben mutatták, hogy egy idős házaspár fekszik az ágyon, az idős férfi megpuszilja a nénit és közben jön fel a víz a szobájukban. Ezután azt mutatták, hogy a két kisgyerek majdnem elalszik azon, amit a mamájuk mesél a könyvből, de közben náluk is folyik be a víz. Istenem!!!!! Olyan szomorú.

A film végén belegondoltam, hogy milyen rossz lehetett Rose-nak, hogy meghalt az a fiú, aki mellett igazán boldog lehetett. A fiú, aki szegény volt, sosem volt gazdag, sok mindent átélt és küzdött a céljaiért. Pont ő hal meg. Mentette egy lány életét. És milyen rossz lehet Rose-nak, hogy ilyen idősen visszaemlékezik erre. Akkor kezdtem el sírni, mikor Rose idősen feláll a hajókorlátra.

Amúgy, látszik, hogy a hajó egy óriási makett, de ettől függetlenül nagyon jó a film, megérdemli az Oscar-t.

"A film utolsó jelenetének értelmezése megosztja a nézőket: egyesek szerint csupán mélyen alszik, és álmában találkozik újra Jackkel az első osztály lépcsősorán, míg mások úgy gondolják, éppen úgy hal meg, ahogyan Jack kívánta neki: „mint egy kedves, öreg hölgy, egy puha, meleg ágyban”. Gloria Stuart az utóbbi álláspontot osztja, míg James Cameron a DVD audiókommentárban a döntést a nézőre bízza."

Szerintetek? :D

2011. aug. 29. 16:26
 10/11 A kérdező kommentje:

szerintem a 2. :D

deee wáááá.télleg nagyon durvavolt:| énmáá szinte beleszerettem ott jackbe:$:Dxd

2011. aug. 29. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!