Sírtál a Titanicon tegnap? Olyan romantikus volt:$$ én végig sírtam. Pedig már 20x láttam (:
Nem, mert a végét nem mertem megnézni :D
De láttam már, és akkor anno sírtam rajta.
Mellettem kisírhattad volna magad, édes. :)
Magamhoz húztalak volna és éreztettem volna veled mennyire szeretlek és, hogy együtt minden nagyon jó.
már azthittem hogy csak én vagyok ennyire érzelmes..:):D.
utána még félóráig azon agyaltam hogy uristeen meghalt a srác:|xd tudtam hogy film de valahogy olyan volt mintha énlettem vna a csaj:O:D
Bakker, én is 14/L és én is sírtam rajta!
Pedig már ötször megvolt, hogy láttam, de ajjj... Olyan szomorú!
Akkor kezdtem el könnyezni, mikor a hegedűs férfi elkezdett hegedűlni, utána csatlakoztak hozzájuk a többiek is, szomorú zenét adtak, közben mutatták, hogy egy idős házaspár fekszik az ágyon, az idős férfi megpuszilja a nénit és közben jön fel a víz a szobájukban. Ezután azt mutatták, hogy a két kisgyerek majdnem elalszik azon, amit a mamájuk mesél a könyvből, de közben náluk is folyik be a víz. Istenem!!!!! Olyan szomorú.
A film végén belegondoltam, hogy milyen rossz lehetett Rose-nak, hogy meghalt az a fiú, aki mellett igazán boldog lehetett. A fiú, aki szegény volt, sosem volt gazdag, sok mindent átélt és küzdött a céljaiért. Pont ő hal meg. Mentette egy lány életét. És milyen rossz lehet Rose-nak, hogy ilyen idősen visszaemlékezik erre. Akkor kezdtem el sírni, mikor Rose idősen feláll a hajókorlátra.
Amúgy, látszik, hogy a hajó egy óriási makett, de ettől függetlenül nagyon jó a film, megérdemli az Oscar-t.
"A film utolsó jelenetének értelmezése megosztja a nézőket: egyesek szerint csupán mélyen alszik, és álmában találkozik újra Jackkel az első osztály lépcsősorán, míg mások úgy gondolják, éppen úgy hal meg, ahogyan Jack kívánta neki: „mint egy kedves, öreg hölgy, egy puha, meleg ágyban”. Gloria Stuart az utóbbi álláspontot osztja, míg James Cameron a DVD audiókommentárban a döntést a nézőre bízza."
Szerintetek? :D
szerintem a 2. :D
deee wáááá.télleg nagyon durvavolt:| énmáá szinte beleszerettem ott jackbe:$:Dxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!