Szerintetek egy 80 kg-os sportos felnőtt férfi elbírna egy 30 kg körüli csimpánzzal?
Figyelt kérdés
szept. 30. 21:08
82/95 A kérdező kommentje:
80 # csak hülyéskedsz fogadjunk :D
okt. 2. 09:15
83/95 anonim válasza:
Figyelj, ha át tudsz jutni a páncélüvegen, vizesárkon, villanypásztoron, akkor hajrá. A legtöbb állatkertben ugyanis már régen nem ketrecek vannak a nagyobb emlősőknek, pláne nem az emberszabásúaknak. Írj végrendeletet azért, csimánzt sosem tartanak egyedül, egy csapat ellen meg semmi esélyed. De legalább a természetes kiválasztódás működik.
84/95 A kérdező kommentje:
83 # azért ennyire hülye nem vagyok, hogy egy csapat csimpánzhoz másszak be… egyébként meg sose értettem, hogy lehet ismeretlenül minősíteni embereket…
okt. 2. 15:31
85/95 anonim válasza:
A ketrecen át való ötleted alapján sincs túl sok eszed...
86/95 A kérdező kommentje:
85 akkor kettőnk közül nem én vagyok a balek hanem te mert bevetted ezt a storyt ;)
okt. 2. 17:36
87/95 anonim válasza:
Akinek mégis eszébe jutna csimpánzzal viaskodni:
88/95 A kérdező kommentje:
87 # ismerős a story, de hidd el nem mindegy, hogy férfi vagy nő kerül szembe a csimpánzzal vagy hogy egy férfi átlagos vagy erősen kigyúrt, illetve még ami a legfontosabb, hogy mekkora az a csimpànz.. tehát sokmindentől függ a kimenetel, de megvan az esélye az embernek is.. nem kell túlértékelni a csimpánzokat azért
okt. 2. 17:46
89/95 anonim válasza:
Én lennék balek? Szimplán kocsmám volt és hidd el, sok mindent láttam, milyen hülyék az emberek. De próbáld nyugodtan kimagyarázni, nekem aztán mindegy.
90/95 A kérdező kommentje:
Én meg voltam már vállalkozó is (büfét üzemeltettem) voltam rendőr is stb…szóval hidd el én jobban tudom milyen hülyék az emberek…
Viszont aki másokat minősít ismeretlenül az valójában magát minősiti.. béke
okt. 2. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!