Szerintetek egy 80 kg-os sportos felnőtt férfi elbírna egy 30 kg körüli csimpánzzal?
#49:
Azt te hiába "nem hagyod", pubi, ott a majmuna fog győzni. 😆
Én általában értékelem a trollkérdéseket, és bár nem bírom a majomféléket sem - se csimpánzokat, se gorillákat, se makákókat, se a többit, nekem valahogy ellenszenvesek -, de ez nem vicces.
Ha ez mégse trollkérdés, akkor a csimpánznak szurkolok.
1. A csimpánz nem egyedül él, hanem csapatban
2. Van mérleg a szemedben? Mert a csimpánz tömörebb, mint az ember, amíg mi arra vagyunk kifejlődve, hogy hosszabb távon jól bírjuk a lassú tempójú futást, ők arra hogy egész nap a fákon másszanak és ahhoz erősebb karizom kell, mint a futáshoz.
De aki ilyet csinál, majd rájön, amikor visszafelé hajlik a könyöke...
Őszintén kérdező, ugye nem gondolod komolyan? Az a baj, hogy túl sok emberrel találkoztam ahhoz, hogy egyből trollt kiabáljak.
Az a legnagyobb baj hogy irreálisan túlértékelitek a csimpánz erejét..
több helyen utána olvastam és egy 40 kg-os csimpànz kétszer olyan erős mint egy 80 kg-os átlagember.. tehát egy erős átlagon felüli embernek még lehet is esélye ellene.. a 90-100 kg-os emberekről nem is beszélve
De nem csak a fizikai erő számít, hanem az agresszió mértéke is. Fizikailag egy kisgyerek is el tudja törni a karod, ha akarja, csak ők nem annyira agresszívak. A csimpánz, hogyha hergeled el is fogja akarni törni a karod, ő nem fog sírva fakadni, hanem megvédi magát.
Nem csimpánz, de orángután:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!