Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerintetek egy 80 kg-os...

Szerintetek egy 80 kg-os sportos felnőtt férfi elbírna egy 30 kg körüli csimpánzzal?

Figyelt kérdés
szept. 30. 21:08
 51/95 anonim ***** válasza:

#49:

Azt te hiába "nem hagyod", pubi, ott a majmuna fog győzni. 😆

okt. 1. 00:37
 52/95 anonim ***** válasza:
Verekedni akarsz vagy meg dugni ?
okt. 1. 01:34
 53/95 anonim ***** válasza:
79%

Én általában értékelem a trollkérdéseket, és bár nem bírom a majomféléket sem - se csimpánzokat, se gorillákat, se makákókat, se a többit, nekem valahogy ellenszenvesek -, de ez nem vicces.

Ha ez mégse trollkérdés, akkor a csimpánznak szurkolok.

okt. 1. 01:51
 54/95 A kérdező kommentje:
51 # mitől vagy olyan biztos ebben? Mert egy 100 kg-os csimpánz ellen biztos nincs esélyem, de mondjuk egy 30 kg-ossal elbírnék valószínűleg.
okt. 1. 06:53
 55/95 A kérdező kommentje:
53 # mi nem vicces? Itt nem az lesz hogy szemtől szemben fogok állni vele.. max a ketrecen keresztül, de valszeg ez se fog sikerülni mert plexivel vannak körülvéve vagy alacsonyabban van a kifutójuk
okt. 1. 06:55
 56/95 anonim ***** válasza:
Keresd meg azt a játékot, amiről írtam, azzal érzed, hogy milyen ereje van, de legalább nem töri el jó eséllyel a kezed egy felingerelt állat...
okt. 1. 07:11
 57/95 anonim ***** válasza:
79%

1. A csimpánz nem egyedül él, hanem csapatban

2. Van mérleg a szemedben? Mert a csimpánz tömörebb, mint az ember, amíg mi arra vagyunk kifejlődve, hogy hosszabb távon jól bírjuk a lassú tempójú futást, ők arra hogy egész nap a fákon másszanak és ahhoz erősebb karizom kell, mint a futáshoz.

De aki ilyet csinál, majd rájön, amikor visszafelé hajlik a könyöke...

Őszintén kérdező, ugye nem gondolod komolyan? Az a baj, hogy túl sok emberrel találkoztam ahhoz, hogy egyből trollt kiabáljak.

okt. 1. 07:17
 58/95 A kérdező kommentje:

Az a legnagyobb baj hogy irreálisan túlértékelitek a csimpánz erejét..

több helyen utána olvastam és egy 40 kg-os csimpànz kétszer olyan erős mint egy 80 kg-os átlagember.. tehát egy erős átlagon felüli embernek még lehet is esélye ellene.. a 90-100 kg-os emberekről nem is beszélve

okt. 1. 07:48
 59/95 anonim ***** válasza:
Te meg túlbecsülöd magad, de 1x letörik a szarvad.
okt. 1. 07:56
 60/95 anonim ***** válasza:

De nem csak a fizikai erő számít, hanem az agresszió mértéke is. Fizikailag egy kisgyerek is el tudja törni a karod, ha akarja, csak ők nem annyira agresszívak. A csimpánz, hogyha hergeled el is fogja akarni törni a karod, ő nem fog sírva fakadni, hanem megvédi magát.

Nem csimpánz, de orángután:

https://www.youtube.com/watch?v=CtFRHg8Ivow

okt. 1. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!