Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerintetek egy 80 kg-os...

Szerintetek egy 80 kg-os sportos felnőtt férfi elbírna egy 30 kg körüli csimpánzzal?

Figyelt kérdés
szept. 30. 21:08
 41/95 A kérdező kommentje:
41 # akkor sajnos ez van.. még esetleg a Győri állatkert jöhet szóba.. de akkor minden bizonnyal ott is ez a helyzet sajnos
szept. 30. 22:40
 42/95 A kérdező kommentje:
41 # amúgy nem értem minek poénkodsz ilyennel hogy beszéltél az illetékesekkel :D este 11 kor biztos írogatni fognak veled :D
szept. 30. 22:43
 43/95 anonim ***** válasza:
Bizony, ott is.
szept. 30. 22:45
 44/95 anonim ***** válasza:
87%

Szoktam poénkodni, de ez teljesen komoly volt. Mondjuk én is azt hittem, hogy csak holnap nézik már csak meg.

[link]

szept. 30. 22:47
 45/95 A kérdező kommentje:
45 # ez komoly köszi a képet! Nem gondoltam volna hogy komolyan írtál nekik.. mindenesetre úgy néz ki hogy nem fog megvalósulni a dolog.. de ettől függetlenül elmegyek megnézni őket
szept. 30. 22:51
 46/95 anonim ***** válasza:
Gibraltáron szabadon vannak a majmok, ráadásul szeretik elvenni a turisták cuccait, így ott meg lehet próbálkozni! De ha a rendőrök nem is visznek el, a többi majom biztosan a segítségére siet!
szept. 30. 22:52
 47/95 A kérdező kommentje:
46 # pont ma olvastam erről.. de ott ilyen kis szar semmi majmok vannak.. 1 rugás kb és vége.. ezért nem érdemes ilyen messze utazni :D
szept. 30. 22:53
 48/95 anonim ***** válasza:
79%
Állatkínzó!
szept. 30. 23:04
 49/95 A kérdező kommentje:
48 # minden vagyok csak állatkínzó nem… szerinted ha egy majom rámtámadna Gibraltáron azt hagynom kellene?
szept. 30. 23:08
 50/95 anonim ***** válasza:
Attól függ. Sakkban, vagy kötélmászásban?
okt. 1. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!