Szerintetek egy 80 kg-os sportos felnőtt férfi elbírna egy 30 kg körüli csimpánzzal?
Figyelt kérdés
szept. 30. 21:08
21/95 A kérdező kommentje:
18 # valahogy megoldom meglátjuk mik a lehetőségek
szept. 30. 22:11
22/95 anonim válasza:
A pécsieknek már írtam, hogy figyeljenek oda 😘
23/95 anonim válasza:
#21 És attól nem félsz, hogy szegény csimpánz megsérül?
24/95 A kérdező kommentje:
23 # ha utána olvasol akkor láthatod hogy agresszív dögök, akik élvezetből gyilkolnak.. nem sajnálom őket :)
szept. 30. 22:17
25/95 anonim válasza:
Szerencsétlen állat... Ha valaki belédköt az otthonodban, akkor is az a helyes, ha behúz neked egy hatalmasat és ha szóvá tenné valamelyik barátod, hogy ez mi volt, akkor természetesen te lennél a hibás, mert meg akartad magad védeni... Bár én a csimpánzt féltem kevésbé.
26/95 anonim válasza:
Ja, 2 perc alatt elvitetnek a rendőrökkel.
27/95 anonim válasza:
26, ja, csak aztán szegény állatot altatják el, ha ennek a baromnak valami baja lesz
28/95 anonim válasza:
És biztonsági kamera, meg látogatók nincsenek? Aki ilyet csinál, az még el sem hagyja a kifutót már ott vannak az illetékesek. Ha bántasz egy állatot, akkor nem magadtól hagyod el az állatkertet.
29/95 A kérdező kommentje:
27 # nem fognak elvinni a rendőrök mert úgy fog kinézni mintha csak védeném magam mert elkapott a csimpánz
Én is voltam rendőr korábban és max rendzavarásért tudnának elvinni, de mondom olyan lesz mintha én lennék a szenvedő alany ;)
szept. 30. 22:22
30/95 anonim válasza:
A csimpánz az agresszív, persze... Az önvédelem még egy dolog, ha tényleg rád támad, de tervezetten bemenni provokálni és bántani egy szándékosan felhergelt állatot sem nyugodtság és kedvesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!