Szerintetek egy 80 kg-os sportos felnőtt férfi elbírna egy 30 kg körüli csimpánzzal?
Figyelt kérdés
szept. 30. 21:08
11/95 A kérdező kommentje:
10 # igen
szept. 30. 21:55
12/95 anonim válasza:
·#10 vagyok
de azt hogy? állatkertbe ? van neked otthon? boxolsz?
13/95 anonim válasza:
Szerintem a csimpánzok helye hülyebiztos (bár vannak kétségeim). Nem csak az embereket kell védeni az állatoktól, hanem az állatokat is az emberektől. Az egyik bemászik szelfizni, a másik meg akarja verni az állatot, a harmadik olyannal eteti, amivel nem kellene. Az állatorvosi költség mind gyomorrontás, mint az állat sérülése esetén magas, nem mellesleg fontos figyelembe venni, hogy rosszul lehetnek az emberhústól.
14/95 A kérdező kommentje:
12 # igen állatkertben.. mikor nem lát senki elkezdek vele incselkedni és mikor közel jön a kerítéshez akkor hirtelen elkapom a kezét és neki szorítom a ketrecnek.. nem boxolok, csak szimplán edzek mindennap
szept. 30. 22:05
16/95 A kérdező kommentje:
15 # de igen úgyhogy hétvégén pontot teszünk ennek az ügynek a végére.. megírom majd mi volt
szept. 30. 22:07
17/95 anonim válasza:
Asszem ideje írni az állatkerteknek, hogy figyeljenek rájuk jobban, mert itt egy bolond...
18/95 anonim válasza:
#14 És szerinted hagyják hogy kinyúlkáljon a csimpánz és elérhessen mondjuk egy gyereket, hogy megfoghassa? Tudom hogy fáj gondolkodni, de az állatkertben mind a látogatókat, mind az állatokat védik.
19/95 anonim válasza:
Tudok jobbat kedves kérdező, a nyíregyházi állatparkban belehetne menni a galléros páviánok közé ők vannak vagy 40-en viszont kisebbek mint a csimpánzok. Először velük kéne megküzdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!