Melyik állatkertben vannak csimpánzok, oràngutánok?
Figyelt kérdés
szept. 24. 21:27
11/36 A kérdező kommentje:
10 # Kifejtenéd ezt bővebben? Ott be lehet hozzájuk nyúlni a kerítésen keresztül?
szept. 25. 07:58
12/36 anonim válasza:
Nem, azt nem lehet. De ott csináltak ilyen "játékot", amit ki lehet próbálni, hogy néhány állat, milyen erős, pl elefánt is köztük volt, de sajnos nem fotóztam le és az oldalukon sem találtam.
13/36 A kérdező kommentje:
12 érdekesen hangzik. Én annak örülnék ha eltudnám kapni a kezét.. kíváncsi vagyok kitudna e szabadulni
szept. 25. 21:37
14/36 anonim válasza:
Ha elkapod a kezét simán leharapja a kezed 🤷🏼♀️. Nem véletlenül nem lehet hozzájuk benyúlni. Ráadásul erősebbek, mint az ember. De már a legtöbb állatkertben "hülyebiztos" a majomház, nem tudsz benyúlni, odamenni. Mert vagy plexi fal van, vagy süllyesztett kifutó, esetleg plusz rácsok, hogy ne lehessen benyúlni. A majmok elég veszélyes állatok,mert erősek, erős a harapásuk és nem is félnek használni 🤷🏼♀️
15/36 A kérdező kommentje:
Rég voltam már állatkertben így nem tudom milyen módon vannak elkerítve.
Én azt hittem sima rács azt annyi :)
Mert akkor ha kinyúlna elkapnám a kezét, a rácson keresztül meg úgyse tud harapni :)
szept. 26. 12:52
16/36 anonim válasza:
A nyíregyháziban üveg fal védi az orángutánokat én az oroszlánt akartam megsimogatni de azt se lehetett sajnos pedig láttam rajta hogy akarja
17/36 A kérdező kommentje:
Na mondjuk az oroszlànt én kihagynám :) ha ott gáz van akkor vége a dalnak :)
szept. 26. 13:02
18/36 anonim válasza:
Remélem csak troll vagy.
Ha megfogod a kezét, akkor nem az fog történni, hogy te jól kihúzod és röhögsz rajta, ő meg tehetetlenül vergődik a túloldalon. Ők nem Petike az ötödik osztályból.
Hidd el, sokkal erősebbek, mint hinnéd. Egyszerűen visszarántanák a kezüket, és ők ragadnák meg a te karod. Örülhetsz, ha sérülés nélkül visszakapod - még a testedhez kapcsolva.
19/36 A kérdező kommentje:
18 meglátjuk kifog derülni.. én se vagyok egy gyenge ember :)
szept. 26. 15:21
20/36 anonim válasza:
De ember vagy. Egy hangya is lehet kiemelkedően erős a többihez képest - akár háromszor nagyobb súlyt is felemelhet - attól még nem fog tudni elbánni egy verébbel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!