Melyik állatkertben vannak csimpánzok, oràngutánok?
Figyelt kérdés
szept. 24. 21:27
21/36 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz de ez nem jó hasonlat szerintem :) szerinted az ember meg a majom között ekkora különbség van méretben mint egy hangya és veréb között? :D az embert nyugodtan lehet egy lapon említeni a majommal (kivéve a gorilla) mivel pl egy selyemmajommal gond nélkül elbánna bárki.. amúgy most néztem videót amiben a világ legerősebb emberét hasonlították a csimpánhoz és az ember jött ki győztesen.. ha utána olvasol látni fogod hogy a csimpánz 2 szer erősebb egy nála kétszer nagyobb súlyú átlagembernél.. tehát akár még egy 20-30 kg-os csimpánzzal el is bírhat egy ember..
szept. 26. 15:56
22/36 anonim válasza:
24/36 A kérdező kommentje:
22 # én ezeket mind láttam, olvastam… egy nőnek persze, hogy nincs esélye egy 100 kg-os csimpànz ellen.. sőt, lehet senkinek se.. de a nagy átlag 30-75 kg közötti
szept. 26. 18:04
25/36 anonim válasza:
Te mitől lennél annyira különb? Bocs, de elég rosszul hiszed
26/36 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hogy egy 100 kg-os csimpánzzal szeretnék harcolni… mert amit te küldtél ott 100 kg-os csimpánzról beszélünk.. én egy átlagos 40-50 kg-os csimpánzra lennék kíváncsi.. hogy mitől vagyok különb? Mondjuk annyival hogy nem nő vagyok és edzek rendesen mindennap… hidd el kapna az a csimpánz rendesen…
szept. 26. 18:21
27/36 anonim válasza:
De miért akarod tesztelni/bizonyítani, hogy erősebb vagy? Szerencsétlen majom csak üldögélne a ketrecben, erre te egyenesen bántani akarod.
28/36 A kérdező kommentje:
Ez tetszett :) hát figyelj… állítólag a csimpánz az egyedüli majom faj aki ok nélkül is képes ölni, egy rosszindulatú köcsög állat.. szóval én vernék neki egy jó nagyot.. persze csak ha sikerülne felidegesíteni és rámtámadna
szept. 26. 19:00
30/36 A kérdező kommentje:
Most nagyon rajtam ez a majmos dolog :D De ha gondolod eljöhetsz megnézni csak ha nagy gáz lenne segíts légyszives
szept. 26. 19:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!