Összebarátkoztam egy rókával. Nagyon kezes, rendes. Honnan lehet tudni, hogy veszett-e vagy sem?
Figyelt kérdés
jan. 10. 22:05
1/12 anonim válasza:
Ha 2 hét múlva még él,akkor nem veszett.
3/12 anonim válasza:
Pl ebből, hogy kezes, szelíd. Azonnal futás veszettség elleni injekcióra. Fotó, bejelented a rendőrségen, hol és mikor találkoztál vele. Ők tudják a folgukat.
4/12 anonim válasza:
Futás oltásra? Nem is írta,hogy hozzáért!!
Amúgy meg fiatal róka lehet kezes szelíd ilyen hidegben, ha nem talál kaját!
Nem feltétlenül veszett!!
Ezért írtam, hogy meg kell figyelni.
Nem kell lelövetni rögtön, basszus......
Állatvédelem!
Természetesen, gondolom, egyértelmű a kérdezőnek is,hogy nem nyúl hozzá.
Kérdező! Mióta látod a rókát? Hány napja?
5/12 anonim válasza:
Ha nem Kárpátaljához közeli rész, akkor a róka immunizálva van. Ezt az országban mindenhol kiteszik a vadászok. Egyszerűen nem lehet, hogy veszett legyen. De ha Kárpátalján vagy, ott könnyen lehet, hogy veszett rókával barátkoztál.
6/12 anonim válasza:
Szabolcs-Szatmár-Beregben nemrég volt veszett tehén. 2-3 hónapja. Igen,itt átjön a határon a vírussal fertőzött állat.
De alapvetően ritka. Minden évben 1-2 fertőzés van.
7/12 anonim válasza:
Sosem estem hanyatt "A KIS HERCEG"-től. Túlértékelt mű.
8/12 Thunderfairy válasza:
Pont az legyen a veszetség gyanus hogy szelid és barátkozik. A természetes viselkedése az hogy elmenekül elöled.
9/12 anonim válasza:
Kötelességed lenne bejelenteni az esetet, hogy kivizsgálják tényleg veszett volt-e.
10/12 anonim válasza:
Ha bejelented, elkapják, megölik,levágják a fejét, mert az agyban nézik a veszettség kórokozóit. Nekem is volt rókám, én neveltem fel, de az, hogy eleve szelíd, az ritka. Hacsak nem volt már ember közelében sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!