A kutyáknál is létezik a jobb-bal kezes illetve mancsos jelenség mint embereknél?
Figyelt kérdés
Pacsiadásnál tűnt fel hogy mindig a bal mancsát nyújtja. 😊2021. szept. 1. 21:55
1/6 anonim válasza:
Szerintem simán, kisbabáknál is már kialakul, szóval miért ne lehetne :D
Nekem is feltűnt, az enyém is bal mancsos.
3/6 anonim válasza:
A miénk hol ezt, hol azt, én nem tapasztaltam ilyesmit, de lehet ő csak ilyen kétkezes vagy mancsos.
4/6 anonim válasza:
Létezik, ahogy embereknél is van jobbkezes, balkezes, kétkezes. A kutyám bal manccsal lassabban tanulta meg a pacsit, ő jobbos.
5/6 anonim válasza:
Igen, flyballban pl ki kell tapasztalni, hogy a kutya merre szeret a gépen dobbantani és neki mindig arra az oldalra kell rakni a labdát.
Pacsinál megy egyéb trükköknél azt tapasztaltam, hogy inkább az ember képességei a mérvadók. 3 kutyám van, amire a jobb kezemmel vezetem rá őket, mindig jobban megy nekik, szerintem azért, mert nekem jobban kézre áll és többször kérem tőlük úgy a feladatot. Próbáltam már, hogy pár hónapig többet kérek bal kézről, nagyon szépen átálltak.
6/6 anonim válasza:
Én balkezes vagyok, a kutyám jobb mancsát emeli mindig elsőre pacsihoz, akkor is, ha nekem a bal lenne a kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!