Bubumadar kérdése:
Kiengedhetem a még nem kezes nimfapapagájomat a házba?
Figyelt kérdés
Mindig a szobámban reptetem, ami nem túl tágas ezért megkérdezem hogy kiengedhetem e a házba... viszont a házunk elég nagy, és félek hogy egy olyan helyen marad, ahol nem érjük el. Még nem kezes(/szelíd ki hogy mondja) szóval csak ezért van bennem a félelem :/ Lehet hülye kérdés, de inkább biztosra megyek, minthogy valami gond legyen. Értelmes válaszokat előre is köszi! :)2019. jan. 21. 14:22
1/4 anonim válasza:
Sztem várd meg, amíg a kezedre tudod csalogatni. A mi papagájunk úgy pusztult el, hogy egy általa ismeretlen helységbe repült, és beszorult valahova, nem vettük észre..(mondjuk a szüleim hibája, mert én kicsi voltam, és iskolában)
Szóval inkább előbb tudd magadhoz hívni akárhonnan.
2/4 anonim válasza:
Amíg nem kezes, semmiképpen se engedd ki! Hogyan fogod befogni? Hajszolni kell, üldözni, amíg el tudod kapni, és ezzel csak még jobban elvadítod magadtól.
3/4 anonim válasza:
Amíg nem szelídítetted meg, nem lehet elengedni, mert: A szelíd madár jobban és könnyebben kezelhető,
a még nem szelíd pedig akár bele is halhat a kalitkába való, kínlódással teli visszahelyezésbe, ugyanis a stresszbe belepusztulhat a madarad.
4/4 anonim válasza:
Ui.: Az enyémeket a nyáron vettem, és mivel nagyon rengeteget foglalkoztam velük(hím és tojó), mindig próbáltam kézből etetni őket, 1 hét alatt megszelídültek, sőt már "beszélnek" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!