Miért nem érzi jól magát az új nimfa a többivel?
Volt 5 nimfàm, 3 kezes, 2 még nagyon pici (pár hetes). 4 napja hoztunk hozzá egy új madarat, 8 hetes lány. azt mondták az üzletben, hogy engedjem a többi közé. Így is lett. A szelídítés nagyon nehezen megy, nagyon fél a kéztől, ha közlítek felé, elmenekül. Nagy röpdében vannak, és abba bevittem a kalitkát. Ajtaja nyitva, nem akar kijönni. Gubbaszt egész nap, szomorú, bánatos. Nem is láttam még se enni se inni, ès a többiekkel nem is próbál kommunikálni és azok sem foglalkoznak vele. Mit csináljak?
Nem értek a papagájokhoz, az 5 nimfát úgy fogadtam örökbe, h már kezes volt a 3, és a két kicsi is kikelt már. Ezt a hatodik madárkát is úgy vettük magunkhoz. Sokat olvastam/olvasok róluk h mit hogyan, de most nem tudom mit csináljak. Ne engedjem a többiek közé az újat?
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!