Mit lehet tenni egy sánta rókával?
20: szerintem ne toporogj ezen...
Jól meg is sértődnének a dög drága lakóparki házak tulajai, ha le-lakótelepeznéd a környéküket!
Hiába idézgetsz itt wikis meg egyéb meghatározásokat - az emberek szóhasználatában a lakótelep az bizony panel.
Nem én toporgok, eleve 80x lett megkérdezve hogy hol van ilyen telep, én csak válaszoltam, akkor jött az újabb kötekedés.
Nem érdekel a tulajok sértődése.
"az emberek szóhasználatában a lakótelep az bizony panel." - néhány ember szóhasználatában igen, másokéban nem.
De ha ennyire felkavaró, akkor pl. Almásfüzitő felső "igazi"(:D) panelos lakótelep, körben vagy erdő, vagy mező. Vannak rókák, őzek, stb.
Továbbra se értem, mi ezen ennyire meglepő, hogy van ilyen.
A társasház a panel modern formája, a lakópark pedig az új lakótelep.
A lényeg nem változik, azok mennek oda, akinek vagy pénze vagy igénye nincs a családi házra.
24: fizikailag lehetetlen lenne, ha mindenki csh-ban akarna lakni!
Szóval nem csak pénz és igény kérdése.
De értettem. Csak egyrészt erről nem vagyok meggyőződve, másrészt szerintem ha lenne elegendő terület akkor sem akarna mindenki költözni.
Lásd elöregedő/kiürülő falvak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!