Mi tortenhetett a rokaval?
Figyelt kérdés
a kutyam ma megkergetett egy rokat a falu kozeleben es 10 perc utan mikor visszajott veresek voltak a fogai es a szaja szelen is volt ver meg a nyelven is.elkapta a rokat v.mi???? meg a macskan gondolkodtam de a pofajan sebet nem talaltam csak veres volt.hulye kerdes es gondolom nem tudhatjatok de mi tortenhetett?ugy aggodom hogy elkapta a rokat es nem olte meg vagy v.mi es most szenved...:(2013. szept. 14. 20:02
1/2 anonim válasza:
Ez szomorú, de én a helyedben előbb a kutyámat vinném el orvoshoz, nem-e kapott el valamit a rókától.
2/2 anonim válasza:
Ha nappal történt az eset,van esély rá,hogy a róka veszett volt,ugyanis egészséges felnőtt róka nappal nem mutatkozik,főleg falu közelében.
Az utóbbi hetekben több veszett rókát is találtak.Oltott a kutyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!