Rókával találkoztam,van valami teendőm?
Figyelt kérdés
Nagy vidáman,nyugodtan jöttem haza bevásárlásból sötétedés után a város melletti mezőn,amikor hìvtak telefonon,ìgy letettem a bevásárlótáskám,amelyben hús,pizza volt.Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a bevásárló táska magától eldőlt,és magától elindult a földön a sötétben.Miután a mobil zseblámpájával odavilágitottam, kiderült, hogy nem az ufók jöttek a vacsoráért,hanem egy róka.A bevásárlótáskát felkaptam és hátráltam tovább hazafelé,de a róka jött utánam,amíg lakott területre be nem értem.Amikor rúgtam felé,akkor távolodott mindig csak,de amikor elaludt a mobil lámpa fénye,és nem láttam,akkor sem ért hozzám,csak közel jött.2020. okt. 27. 20:12
1/21 anonim válasza:
Remek élmény lehetett, remélem visszatalál.🙂
2/21 anonim válasza:
Milyen teendőd lenne? Esetleg írjál neki sms-t, hogy máskor ne veled szorakozzon.
3/21 anonim válasza:
Semmi, úgy 40 éve nem találtak hazánkban veszett rókát mert helyeznek vagy szórnak ki nekik veszettség elleni gyógyszerrel kezelt "kaját".
4/21 anonim válasza:
Legközelebb kérd meg, hogy felesbe fizessétek a vacsit :)
5/21 A kérdező kommentje:
Én például arra is gondolok,mint teendő,hogy mennyire biztonságos következőleg is arra menni sötétedés után.
2020. okt. 27. 21:19
6/21 anonim válasza:
Legközelebb vigyél valami kaját amit õk is megehetnek.
7/21 Grimfox válasza:
A városi rókák nem félnek az embertől, és hozzászoktak az emberi dolgok közti turkálásban. Etetni semmi esetre nem jó ötlet őket. Bántani sem, mert csak éhes. Ha nekiiramodsz az irányában, széttárt karokkal, és elég hangosan rákiáltasz, akkor el fog menekülni. Ha elég nagynak, erősnek, és hangosnak mutatod magad, akkor a legtöbb állat elfut, vagy legalább megilletődik annyira, hogy el tudj jönni onnan.
Abszolút biztonságos arra menni legközelebb is. A róka nem támad emberre. Mindaddig, amíg nem szorítod sarokba, ejted csapdába, vagy hasonló, ahol nem tud menekülni, és ezért csak a harc marad. Nyílt mezőn nincs semmi veszély.
8/21 anonim válasza:
Azért én inkább másfelé mennék.
9/21 anonim válasza:
Hát, hogy szétszedtek valakit a kutyák, olyat már hallottam, dó rókával nem történt még ilyen, nincs mitől félned.
10/21 A kérdező kommentje:
Most volt a hírekben,hogy farkasok szedtek szét egy kutyát Egerben.Ehhez képest érdekes a sok viccelődő komment.
2020. okt. 28. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!