Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Rókával találkoztam,van...

Rókával találkoztam,van valami teendőm?

Figyelt kérdés
Nagy vidáman,nyugodtan jöttem haza bevásárlásból sötétedés után a város melletti mezőn,amikor hìvtak telefonon,ìgy letettem a bevásárlótáskám,amelyben hús,pizza volt.Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a bevásárló táska magától eldőlt,és magától elindult a földön a sötétben.Miután a mobil zseblámpájával odavilágitottam, kiderült, hogy nem az ufók jöttek a vacsoráért,hanem egy róka.A bevásárlótáskát felkaptam és hátráltam tovább hazafelé,de a róka jött utánam,amíg lakott területre be nem értem.Amikor rúgtam felé,akkor távolodott mindig csak,de amikor elaludt a mobil lámpa fénye,és nem láttam,akkor sem ért hozzám,csak közel jött.

2020. okt. 27. 20:12
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

"Nekem olyan fura, hogy vannak akik ennyire rettegnek egy kistestű rókától... biztos meg tud harapni ha akar, de kétlem hogy akarna, meg hogy belehalna az ember. :D"

Szó nincs arról,hogy rettegnék,ezt sem ìrtam,csak érdeklődtem van-e valami teendő a történtek után.

Habár az tény,mint ahogy a kutya harapását,úgy szerintem egy róka harapását is szeretné elkerülni az átlag ember,mindenki szeretné elkerülni,ìgy természetes,ìgy normális.

2020. okt. 30. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!