A medvét miért nem háziasították, úgy mint a kutyát?
Figyelt kérdés
Okos állat, meg lehet tanítani sokmindenre.2021. szept. 1. 16:11
31/36 A kérdező kommentje:
Mert annyira nem agresszív. Ha nem kötsz belé, nem valószínű, hogy megtámad
2021. szept. 3. 14:54
32/36 anonim válasza:
Ez tapasztalat Te majomember?
A tigris se támad meg, ha nem kötsz belé, ha éhes akkor megtámadhat, ahogy a medve is
De egyik se fog úgy gondolkodni, hogy:
Uuu, nézzétek, ez az a barom gyakoris kérdező, most megtámadom
33/36 anonim válasza:
Egyik állat se köt beléd, ha te nem kötsz belé, (na jó, kivétel a darazsak, azok igazi gennyládák), viszont a vadállat ha éhes, akkor felfal. A grizzly a legerősebb szárazföldi élőlény tudtommal, még a nagymacskákat is kenterbe veri, és ahogy már sokan írták, a medve abszolút nem társas élőlény... Ezzel szemben még egy oroszlán is társas legalább, náluk hárem van vagy olyan, hogy többgenerációs nőstény egyedek alkotnak egy klánt. Medvéknél még ilyen sincs.
34/36 A kérdező kommentje:
A kodiak és a jegesmedve erősebb a grizzlynél
2021. szept. 3. 15:42
35/36 anonim válasza:
Köszi, bár igazából ezzel is az én igazamat erősítetted csak meg. 🙂 NEM kedvenc, hanem vadállat, és elég beszédes, hogy érdemben nemigen tudsz reagálni.
36/36 anonim válasza:
32-esként miért lettem lepontozva?
Egyszer kifejtettem rendesen, az ősemberes válasz, aztán írtam, hogy már válaszoltunk rendesen, írtam, hogy a kerdező most hülye, vagy hülye, aztán írtam a 32-es választ😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!