Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Van olyan vadaspark/kisállatke...

Van olyan vadaspark/kisállatkert/állatmentő-állomás, ahol mókust lehet etetni, simogatni?

Figyelt kérdés

Valaki nagyon szereti a mókusokat és meglepetésként el szeretném vinni egy ilyen helyre.

Köszönöm.

2020. szept. 30. 12:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
26%
Én nem bunkó vagyok kérdező hanem állatokkal dolgozó és azokat valóban szerető ember. Veled ellentétben nekem ez a hivatásom és a munkám az allatokért van nem azért, hogy a saját igényeimet kielégítsem és olyan dolgokat csináljak az állatokkal ami nekik rossz. Ha rajtam múlna te biztos nem mennél egy légy közelébe sem mert nem vagy sem hozzáértő sem elhivatott ember. Szégyellheted magadat az önzőségedért. Tudod erre szoktuk azt mondani, hogy te rosszabb vagy mint egy látogató. 😝
2020. okt. 1. 10:28
 12/29 A kérdező kommentje:

Fogalmad sincs arról, hogy kivel beszélsz, virtuálisan bármit megendeg magának az ember, mert nem kell a másik szemébe nézni. Ha lenne rá időm és kapacitásom, a hozzád hasonlókkal megbeszélnék egy találkát élőben, lássuk akkor hogy viselkedsz. Az igazság és saját magam a véleményedtől független, de gyűlölködj tovább nyugodtan, ha attól jobban érzed magad.

Egyre inkább azt érzem, nem fogok bírni az országban maradni, mert kezd az agyamra menni ez a gyűlölködő pökhendiség, mindenki mindent jobban tud, alázat nyomokban sincs, idegbetegek az emberek, csak akkor érzik jobban magukat, ha valakinek ártanak, vagy jól odamondanak, hogy érezzék, ők a királyok.

Egy ilyen egyszerű kérdésnél is 5-ből kettő ilyen ember. Ez nagyon rossz arány. Én elmegyek (nyugodtan írhatod, hogy menjek is a francba, jobb hely lesz ez itt nélkülem), de ti itt maradtok, és egy idő után belepusztultok a mentalitásotokba..Nemhiába van benne Magyarország öngyilkosok szempontjából a világ top 10-ben.

Rosszindulat, rágalmazás, ítélkezés. Komolyan siralmas az egész helyzet. Az a legsiralmasabb, hogy még egy ilyen mókuskás kérdésnél is ez ömlik!

Ne haragudj, nem fogom elolvasni a válaszod, de ettől függetlenül nyugodtan kiírhatod, elmondhatsz mindennek.

2020. okt. 1. 10:57
 13/29 A kérdező kommentje:
Ha valaki tényleg tud mókus-etetős helyet, az kérem írjon üzenetet. Köszönöm.
2020. okt. 1. 10:59
 14/29 anonim ***** válasza:
19%

Te sem tudod kivel beszélsz

De a nárcisztikus személyiségzavarod külföldön sem fog megjavulni ha nem kezelteted. ;)

Ha ennyitől öngyilkos akarsz lenni az azért súlyos probléma.

Önkritikád veletlenül se legyen mindig más a hibás. 🙈

2020. okt. 1. 11:07
 15/29 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező azt hiszem Kékestetőn van lehetőség a Mátrában, szokták etetni a mókusokat is, de a Mátrában manapság óvatosan kell közlekedni mert idén áprilisba megjelent egy anyamedve két bocsával, de mivel te szakember vagy van tapasztalat, szóval a partnert tudod hogy védd, de amugy nem tudom azóta hogy mi újság, azt írták, hogy tovább vándorolt a medve a bocsaival.

[link]

[link]

2020. okt. 1. 11:27
 16/29 anonim ***** válasza:
19%

Ő "szakember" :D azért akar mókust etetni. :D

A mókusok vadállatok nem haziállatok. Így nem kedvelik ha simogatják őket. Arra a cicát és a kutyát domestikálták. Én nem vagyok akkora szakember mégis tudom.

Ha már leírtad ezt 15. a következő ötlete tuti a medvebocs simogatás lesz. :D

Azt is lehet. EGYSZER. :D

2020. okt. 1. 13:01
 17/29 anonim ***** válasza:
73%
16-os lépj már tovább. Vannak ilyen helyek ahol lehet mókust etetni. Tényleg unalmas a viselkedésetek. A kérdező állatkertbe dolgozott szóval lépjetek már tovább és keresetek számotokra hasznosabb elfoglaltságot. A trollkodással hosszabb távon magadnak is problémát okozol lelkileg.
2020. okt. 1. 13:56
 18/29 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk foglalkozz a hivatásoddal ami az állatokért van és nem a saját igényeid kielégitéséért mert ugy látom itt azt teszed. Bár aki állatokkal dolgozik az is lelkileg kielégíti a vágyát hogy segíthessen segítségre szoruló állatokon. Aki hivatástudatú az is valahol a saját igényeit is segíti hiszen beteljesíti a vágyát. Ha te is szakmabeli vagy akkor próbáld jól érteni amit írt. Nem a simogatáson volt a hangsúly hanem a kérdező meglepetésként tervezi valakinek aki szereti a mókust. Mi sem jobb tanító mint a közvetlen talalkozas, ami fejleszti az emberek vadállatok iránti helyes magatartasat, tiszteletet es a vadallatok szaba egyenisegenek a szabadob hagyasat tavolsagtartassal es jelzessel hogy nem akarja birtokolni. Az allatok is simizik egymast pl. Az anyamokus a pici mokust mikor olebe veszi rago orat tartva.
2020. okt. 1. 14:04
 19/29 anonim ***** válasza:
41%
* vadallatok szabad egyenisegenek a szabadon hagyasat
2020. okt. 1. 14:05
 20/29 anonim ***** válasza:

Elzát Joy Adamson gondozta.

Nem te. ;)

2020. okt. 1. 15:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!