Van olyan vadaspark/kisállatkert/állatmentő-állomás, ahol mókust lehet etetni, simogatni?
Valaki nagyon szereti a mókusokat és meglepetésként el szeretném vinni egy ilyen helyre.
Köszönöm.
Fogalmad sincs arról, hogy kivel beszélsz, virtuálisan bármit megendeg magának az ember, mert nem kell a másik szemébe nézni. Ha lenne rá időm és kapacitásom, a hozzád hasonlókkal megbeszélnék egy találkát élőben, lássuk akkor hogy viselkedsz. Az igazság és saját magam a véleményedtől független, de gyűlölködj tovább nyugodtan, ha attól jobban érzed magad.
Egyre inkább azt érzem, nem fogok bírni az országban maradni, mert kezd az agyamra menni ez a gyűlölködő pökhendiség, mindenki mindent jobban tud, alázat nyomokban sincs, idegbetegek az emberek, csak akkor érzik jobban magukat, ha valakinek ártanak, vagy jól odamondanak, hogy érezzék, ők a királyok.
Egy ilyen egyszerű kérdésnél is 5-ből kettő ilyen ember. Ez nagyon rossz arány. Én elmegyek (nyugodtan írhatod, hogy menjek is a francba, jobb hely lesz ez itt nélkülem), de ti itt maradtok, és egy idő után belepusztultok a mentalitásotokba..Nemhiába van benne Magyarország öngyilkosok szempontjából a világ top 10-ben.
Rosszindulat, rágalmazás, ítélkezés. Komolyan siralmas az egész helyzet. Az a legsiralmasabb, hogy még egy ilyen mókuskás kérdésnél is ez ömlik!
Ne haragudj, nem fogom elolvasni a válaszod, de ettől függetlenül nyugodtan kiírhatod, elmondhatsz mindennek.
Te sem tudod kivel beszélsz
De a nárcisztikus személyiségzavarod külföldön sem fog megjavulni ha nem kezelteted. ;)
Ha ennyitől öngyilkos akarsz lenni az azért súlyos probléma.
Önkritikád veletlenül se legyen mindig más a hibás. 🙈
Kérdező azt hiszem Kékestetőn van lehetőség a Mátrában, szokták etetni a mókusokat is, de a Mátrában manapság óvatosan kell közlekedni mert idén áprilisba megjelent egy anyamedve két bocsával, de mivel te szakember vagy van tapasztalat, szóval a partnert tudod hogy védd, de amugy nem tudom azóta hogy mi újság, azt írták, hogy tovább vándorolt a medve a bocsaival.
Ő "szakember" :D azért akar mókust etetni. :D
A mókusok vadállatok nem haziállatok. Így nem kedvelik ha simogatják őket. Arra a cicát és a kutyát domestikálták. Én nem vagyok akkora szakember mégis tudom.
Ha már leírtad ezt 15. a következő ötlete tuti a medvebocs simogatás lesz. :D
Azt is lehet. EGYSZER. :D
Elzát Joy Adamson gondozta.
Nem te. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!