Van olyan vadaspark/kisállatkert/állatmentő-állomás, ahol mókust lehet etetni, simogatni?
Valaki nagyon szereti a mókusokat és meglepetésként el szeretném vinni egy ilyen helyre.
Köszönöm.
Igen, igazatok van 3#4# környezetpusztító undorító barmok vagyunk. Nem is tudom mit vártam mikor feltettem egy kérdést itt, ebben az országban.
Tartósan sérült, vadonba nem visszaengedhető egyedekre gondoltam, szelfi és nyál nélkül. 3 évet dolgoztam állatkertben, neveltem kisoroszlánokat, kismajmokat, egyetlen fényképem sincs rólunk, 10 évet foglalkoztam mentéssel. Légyszíves legyetek egy kicsivel kevésbé előítéletesek, amíg fogalmatok sincs a másik emberről.
Akkor maradjunk az etetésnél. A Mátrában olvastam, hogy vannak szelíd mókusok akik előjönnek a kajáért, csak a Mátra egy tág fogalom..azon belül merre lehet? Meg valamelyik kastély parkjában..?
Az 1. válaszoló vagyok, aki lepontozott az barom!
"Tartósan sérült, vadonba nem visszaengedhető egyedekre gondoltam, szelfi és nyál nélkül."
Igen, a komlói mini zooba mentett, szelíd állatok vannak, nem visszaengedhetők a vadonba és mivel szelidek ezért lehet etetni és simogatni is a legtöbbet. Ja és képzeljétek az őzek szabadon mászkálnak az emberek között és nem félnek!
Ok, köszönöm, megkérdezem akkor a komlóiakat, bár kicsit messze van.
Pontozni azok pontoztak, akik ebben örömüket lelik.
Ezt találtam még: [link]
7#
A szövegértésed is több sebből vérzik. A dolgokat vessző választja el, az állatkert külön, a mentés (madármentés) külön.
Az oroszlánkölyköket etettem, sétálni vittem, játszottam velük (Brúnó és Elza). Elképzelhető az számodra, hogy esetleg a majom (Manci és Frici) és az oroszlángondozás nem egyidejűleg zajlott a 3 év alatt ?
Tartósan sérült pl. rosszul összeforrt törés, ficam, faroknélküliség, vakság stb...Nem fogok mindent elmagyarázni.
Remélem soha nem találkozom veled, vagy hozzád hasonló bunkókkal, még a közutakon sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!