Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Milyen pók lehet?

Milyen pók lehet?

Figyelt kérdés
most nemrég láttam a szobámban. Elég nagy kb. körömnyi méretű, szörös, bőr szinű a teste. tudja valkaki milyen pók lehet?

júl. 17. 21:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#10. ne is mond. mi kb 2 éve összel egy egész fészket írtottunk ki a háztetőnk alól. felnyomta a háztetőt a lódarázs fészek akkora volt, vagy 200 lódarázs biztos volt benne. a fészem meg kb olyan nagy volt mind 2 db 225s autógumi egymás melett. Mi azokat gázpalackal és disznoperzselővel irtottuk ki.

Remélem igazad van és megdöglik, mert nem szeretnék vele az éjszaka összefutni.

júl. 17. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk eddig csak a sima darazsak raktak fészket a tetőn! Viszont a lódarazsak folyamatosan repkednek ahogy bekapcsol a szenzoros világítás a bejárati ajtónál! Volt hogy nem tudtam ,vagyis nem mertem be menni az udvarról a házba mert ott repkedtek a rohadékok az ajtó körül :D Szerintem ki nyiffant a pók! De ha nem akkor max lesz egy "háló" társad :D
júl. 18. 00:01
 13/14 A kérdező kommentje:

A lódarazsak nem mennek messze a fészküktől. Figyeld ki egyszer merre mennek és megtalálod a fészket is. A sima darazsakat kiirtani semmi ezekhez a dögökhöz képest.

Nem kell nekem halótars, van bőven rajta kívűl is😂😂

júl. 18. 00:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Minden nyáron attól félek hogy megcsíp egy lódarázs! Beszéltem olyan emberrel akit már csípett meg és mondta hogy rohadtúl fáj! Remélem ezt a nyarat is megúszom :D
júl. 18. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!