Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet répát adni a törpehörcsö...

Lehet répát adni a törpehörcsögnek reszelve vagy simán? Vagy lehet almahéjat nekik adni?

Figyelt kérdés

#milyen zöldségeket #lehet nekik adni
2013. jún. 20. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Sárgarépát, reszelve is meg simán is van amelyik vékonyra vágva vagy reszelve jobban eszi, de van amelyik mindenhogy szereti.. :)

Almahéjat lehet, de nem fogja megenni, max kirágcsálja belőle a gyümihúst. :) (Bár megeshet hogy megeszi, de az enyémek nem szeretik...)

2013. jún. 20. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen , a répát mindenhogy megeszi és szerti is de az almát az enyémek sem nagyon imádják...inkább próbálkozz dióbéllel mert az nálunk nagyon bejött...:DD
2013. jún. 20. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Dióból keveset, mert meghízhatnak tőle!
2013. jún. 20. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Alma cikket adjál neki a héját azt szedd le róla!

Répát adjál neki, vagy két karikát vágj belőle! Ha reszelve adod hamar megromlik. Meg jobban szeretnek rágcsálni, tehát karikára vágd.

Ugyanez vonatkozik a többi zöldségre is, pl. az uborkát hámozd meg és karikára vágd úgy add neki.

A banánt úgy szintén...stb.stb.

Lehet adni neki még körtét, szilvát, szőlőt, dinnyét, cseresznyét, barackot, paradicsomot, paprikát, salátát.

Mindent jó alaposan moss meg és magozd ki és hámozd meg!!

2013. jún. 20. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Répát én vékony karikákra szelem, az almahéjat meg nem fogják megenni. Az én hörcsögöm vékony cikk almát kap, nagyon szereti, ezért rögtön kettőt. Félbeszoktam törni, így könnyebben megeszi, de általában az almahéjat én veszem ki.

Próbáld ki a paprikát vagy a paradicsomot, az jó leves(:

2013. jún. 21. 13:28
 6/7 anonim válasza:
akkorára szeld el,hogy a kezecskéjével meg tudja fogni. az enyéim szó szerint két lábon ugrálnak tőle :D
2014. okt. 15. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Egészben add a répát és adjál hozzá reszelőt.
2022. júl. 25. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!