Lehet répát adni a törpehörcsögnek reszelve vagy simán? Vagy lehet almahéjat nekik adni?
Sárgarépát, reszelve is meg simán is van amelyik vékonyra vágva vagy reszelve jobban eszi, de van amelyik mindenhogy szereti.. :)
Almahéjat lehet, de nem fogja megenni, max kirágcsálja belőle a gyümihúst. :) (Bár megeshet hogy megeszi, de az enyémek nem szeretik...)
Alma cikket adjál neki a héját azt szedd le róla!
Répát adjál neki, vagy két karikát vágj belőle! Ha reszelve adod hamar megromlik. Meg jobban szeretnek rágcsálni, tehát karikára vágd.
Ugyanez vonatkozik a többi zöldségre is, pl. az uborkát hámozd meg és karikára vágd úgy add neki.
A banánt úgy szintén...stb.stb.
Lehet adni neki még körtét, szilvát, szőlőt, dinnyét, cseresznyét, barackot, paradicsomot, paprikát, salátát.
Mindent jó alaposan moss meg és magozd ki és hámozd meg!!
Répát én vékony karikákra szelem, az almahéjat meg nem fogják megenni. Az én hörcsögöm vékony cikk almát kap, nagyon szereti, ezért rögtön kettőt. Félbeszoktam törni, így könnyebben megeszi, de általában az almahéjat én veszem ki.
Próbáld ki a paprikát vagy a paradicsomot, az jó leves(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!