Barátnőm szereti kínozni a betévedő csótányokat, normális ez?
"Emiatt leírni egy embert és egy kapcsolatot"
Nem azt írtam, hogy írja le, hanem azt hogy NE HAGYJA!!
Nem hiszem el, hogy a kérdező is képes végignézni, asszisztálni a kínzásokat.
Miért nem világosítja fel a csaját, hogy ne tegye, mert ez kegyetlenség?!
Annyira jól sz.p vagy annyira fullos a csaj, hogy ezért már minden gonoszságot el kell és el lehet neki nézni?!
"Jólvan, sírjál még egyet!"
Sírok is!
Mert fájdalmas, ahogy legalizálni akarod az állatkínzást, hogy amíg a kapcsi jó, addig az állatkínzás rendben van, ugye?!
""mert megteheti" engem különösebben nem érdekel "ilyen kis hülyeségért"
Na, ez a baj! :(
Pedig érdekelhetne, kedves kérdező és nem kell azért mindjárt megverni, de legalább megpróbálhatnád megértetni vele esetleg szépen megkérni, hogy ne szenvedtesse már az állatot, akár bogár akár más élőlény, ne okozzon neki fájdalmat csak azért se, mert megteheti!!
LÉGY SZÍVES, legalább próbáld meg megakadályozni az alapvetően jónak tűnő emberiség érdekében!
Vagy ennyire félsz attól, hogy ha szólsz, akkor elhagy a csajod?!
Ha ez miatt leépül a kapcsolatotok, akkor valszeg nem is kár érte..
Nem tudom, de én nem lennék nyugodt, ha olyan párom lenne, aki ilyesmiket művelne, mert megteheti alapon szórakozásból. Elhánynám magam.
És valszeg valahol téged is zavar (ami a teljesen normális és ez a normális), különben nem írtál volna ki kérdést erről, hát akkor csinálj valami jót és legyen értelme annak, hogy kérdést írtál ki erről!
22:09
Ne foglalkozz velük, itt Gyk-n mindenki hópihe lelkű és a legkisebb dologra is ugrik mert erkölcs huszárnak érzi magát és ő majd megmondja a tutit holott ugyanolyan hitvány alak csak az élet más területén. Mindig azok a legveszélyesebbek akik a leghangosabban siránkoznak és mutogatnak a másik emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!