Normális, hogy a légy egyik pillanatról a másikra kipurcan?
Kb. 1 hónapja a legyecske ott sétálgatott az asztalon vidáman. Aztán egyszer csak felborult és kinyiffant. Ez normális? Valami betegsége lehetett?
Még ha előtte húzza a lábát, lassú, öreg, vagy valami, akkor megértem, de egy teljesen átlagos legyecske volt. Semmi baja nem volt látszólag.
Jól jártam, mert úgyis le akartam csapni, így nem kellett hajkurászni.
Sokat van csukva az ablak. Arra gondolok, esetleg emiatt lehetett ez, állott a levegő vagy valami olyan anyag van a levegőben, ami a legyeknek nem jó.
Egy régebbi lakásban sose voltak döglött legyek, itt időnként előfordulnak "légytetemek", ami fura kicsit. Ha nincs is mindig nyitva az ablak, azért néha nyitva van, máshol se sokkal könnyebb kirepülni.
Tényleg fura, hogy a légy teljesen jól elvan, röpköd, aztán egyik pillanatról a másikra megdöglik. Ez miért van? Más élőlényeknél ez általában nem így szokott lenni. Mi baja lett hirtelen?
Ez most viccesre sikerült, de komolyan érdekelne, mitől pusztul el a légy.
Nem szeretnék gusztustalankodni.
Ezért csak annyit írok, hogy a legyeknek is vannak betegségei és élősködői…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!