Mennyire normális ilyenkor SZÚNYOGOKAT látni, meg hogy falkában próbáljanak megcsapolni?
Én kábé 2-2,5 hete láttam egyet , vagy 3 hete, vagy valami ilyesmi; de szóval ja, 1-1 már előfordulhat.
Ja de mondjuk ha falkában mennek az durva.
Én nem értek ehhez; meg hogy pl volt-e nálatok hó, mert pl jeges vízbe hogy petézik bele, akkor megfagynak a lárvák. Akkor tehát lehet, hogy pl tényleg valahonnan máshonnan jött; nemtom pl bent volt-e és vna -e szúnyoghálód, mikor szellőztetsz lehet érzi, hogy onann bentről kellemes meleg árad -én nem értek hozzá.
Ismétlem:
Külterületről, kertről van szó.
Most hogy napos volt az idő, sok rovar előbújt, bár csípő szúnyoggal nem találkoztam. Nálunk bent a házban egész télen hédereltek (nem tudom honnan jöttek?) de a pókoknak legalább volt mit enni. Ezek csak ilyen szálldosó szúnyogok, csípni nem próbáltak.
Mi is külterületen lakunk, vízparton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!