Én a patkányoktól jobban viszolygok. Meg szerintem a kígyóktól is. A kis pici pókicákkal nincs bajom. Mindig sajnálom leszedni a pókhálót is, hogy szegény mennyit dolgozhatott vele, kezdheti elölről.
2023. máj. 16. 05:58
13/33 Daniel Prime válasza:
Ágyi poloskák, kullancsok, szúnyogok, bolhák...
2023. máj. 16. 06:08
14/33 anonim válasza:
az ember. Annál visszataszítóbb, kegyetlenebb, önzőbb életforma nem létezik. Hány állat öl kedvtelésből embert? És hány ember teszi ugyan ezt az állatokkal?
2023. máj. 16. 06:13
15/33 anonim válasza:
8-as a "nagy szőrös se" az viszonyítás kérdése.
Ott vannak a cselőpókok. Rohadt jól tudja magát álcázni. A folyosón volt egy világosbarna sportcipőm jöttem mentem mellette, aztán valahogy szemet szúrt. Ott feküdt a cipőn széttett lábakkal és kb nem is látszott.
De találkoztam már tenyérnyi farkaspókkal aminek a hátán voltak a kicsinyei. Szerencsére nem a házban.
Nem épp tarantulák, de viszonylag nagyok és szőrösek.
Kiráz tőlük a hideg.
2023. máj. 16. 06:55
16/33 anonim válasza:
azért az uborkamagképű galandféreg szerintem messze undorítóbb, mint bármelyik pók xd
2023. máj. 16. 07:14
17/33 anonim válasza:
Szerintem meg a szúnyog! Na azok pusztulnának meg, legalább az 5m-es körzetemben.
2023. máj. 16. 07:17
18/33 anonim válasza:
Igen,van.Csak a mi galaxisunkban 34678 olyan lény él ami undorítóbb a földi póknál.
2023. máj. 16. 07:22
19/33 anonim válasza:
Az ember, de nem azért, mert másokat öl, máshogy nem tudunk életben maradni evés nélkül és az állatok is megölik egymást territoriális céllal ahogy az ember. Nyilván nem szép, de nincs is ebben semmi elrugaszkodott.
Az embert az aljassága miatt, nézz csak szét ezen az oldalon mit művelnek, teszik tönkre lelkileg a másikat, és akkor ez csak egy kis szelete az internetnek, a Gyakori egy kis látogatottságú oldalnak számít ma már.
2023. máj. 16. 07:26
20/33 anonim válasza:
Egyetértek azokkal akik az embert mondták. Undorodom is magamtól, illetve minden ide valaszolótól is. Undorodom az anyámtól, az apámtól, a testvéreimtől, a gyerekimtől, minden embertől. Pfujjjjj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!