Egy német juhásznak megfelelne ez az életforma?
kertes ház
kint is bent is lehet
kutyaovi,kutyasuli,
naponta 2-3 óra intenzív mozgás
naponta 1 óra szellemi lefárasztás (trükk tanítás stb)
hétvégenként kirándulások
így jó lenne egy német juhász kutyának?
Tökéletes:)
bár minden kutyának ilyen élete lenne (értsd:menhely,sintértelep,kizárt kerti kutya)
akkor jó :)
majd lesz egy menhelyi kutyusom is :)csak a német juhász az álom fajtám és pár év múlva kertesbe költözök és így megoldható lesz egy nagytestű kutya tartása is :)
jelenleg is van kutyám és most panelban élek naponta 3x viszem le és az egyik séta mindig hosszabb,de ő kistestű, szellemileg nem minden nap,de minden másnap le fárasztom, 10,5 éves már ,szóval neki már nincsenek nagy igényei és nem csak az elején lenne így!!
de gondolom,ha egy nap mondjuk csak 2 órát mozgatom és fél óra szellemi lefárasztás van akkor is rendbe vagyok,mert a kertben még tudok vele játszani...
de én nem akarom kicsukni télen!!
én már megszoktam ,hogy a lakásban van kutya ,mert szeretem ha ott vannak :)
egyik ismimnek is német juhásza van és nála is bent van a kutya télen- nyáron és semmi baja,nyilván nem jó neki..de sokan így tartják a kutyájukat!!
ma 16:50
Semmi baja nem lesz télen sem. Ha egészséges, tökéletesen fogja bírni a hőmérséklet változásokat.Az én nj-m lakáskutya. Viszont az iskolában kint van télen 5-7 órákat.Semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!