Hovawart vagy beauceron vagy német juhász?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ti a 3 fajtából melyiket választanátok és miért?
2012. júl. 11. 15:38
1/11 anonim válasza:
Én Beauceront, de én enyhén elfogult vagyok, lévén, hogy már évek óta imádom ezt a fajtát. :)
2/11 anonim válasza:
Nekem Beauceronom van .
Így csak ajánlani tudom a fajtát !
3/11 A kérdező kommentje:
értem.
Beauceronnak mekkora a mozgásigénye?
2012. júl. 11. 16:24
5/11 anonim válasza:
A Beauceronak nem olyan sok a mozgás igénye mint hinnéd .
Az enyém azt csinálja amit éppen én csinálok , ha megyek ő is megy ,ha eszek ő is eszik , ha alszok ő is alszik :)
Szóval egy alkalmaszkodó kutya fajta és Retentő Okos !
6/11 anonim válasza:
Igen,alkalmazkodó az biztos,hovawart kissé makacs,akaratos.Éppen ezért különleges,de szerintem ha őrzésre veszed akkor mind a három jó,hiszen a hovawartot eleve az udvar őrzésére tenyésztették,a másik kettő meg azzá vált. De én nagyon hovawart párti vagyok .Mi ilyet veszünk:D
7/11 anonim válasza:
Én hovit :-) nekem is hovim van, és mert nem szeretem annyira a rövid szőrű kutyákat, de a beuceron is aranyos kutya. Mik a szempontjaid? Miért pont ez a 3 fajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!