A pókoknál van visszataszítóbb, undorítóbb, ellenszenvesebb életforma az univerzumban?
A pók egy nagyon hasznos állat, megfogja neked a szobában a hálójával a bosszantó repülő rovarokat. De te még ezt sem bírod felfogni, és megölöd a pókot, mert nem tetszik a kinézete.
Lehet levonni a következtetést, hogy melyik az undorítóbb létforma.
Szerintem kifejezetten szép állatok, nyugalmat, harmóniát sugároz, ahogy minden irányba széttartanak a lábai, közben meg ő maga ott van középen békésen. A polip is részben emiatt jópofa.
Magyarországon nincs is súlyosan mérgező belőlük, meg nagy, szőrös sem, szóval nem értem, mi ez az ellenszenv irántuk. Mellesleg rengeteg kártevőt pusztítanak el, szóval emberi szemszögből hasznosak is.
Nekem az az ellenszenves, aki pusztán a saját kedve szerint (szóval nem megenni és nem is önvédelemből) öl meg állatokat. Igen, a pókok lecsapdosása is ide tartozik, akkor is, ha visongva ordítozik közben az illető, csak mert szerencsétlen póknak 8 lába van, nem 6 (mivel ugye a hatlábú rovar az már nem ijesztő - fkk logic)
Hány embert ölnek meg a pókok?
Hány embert ölnek meg az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!