Hogy üssek le egy poloskát, ha rettegek tőle?
A kommentelők nem hallottak még bogárfóbiáról? Aki fél az ízeltlábúaktól, annak a poloska a halála; sokkal visszataszítóbb, mint bármilyen más hasonló állat. Irtózatosan mozgatja a kis csápjait, viszonylag nagy testű, -30 fokos fagyot is kibír, nagyon hangos és még repül is. Ráadásul szaga van, ezért nem lehet úgy leütni, mint mondjuk egy csótányt. Én megértem a kérdezőt.
Tekerj le vastagabb papírtörlőt vagy vécépapírt, óvatosan csomagold bele úgy, hogy ne szabaduljon ki, de ne is nyomd véletlenül össze, aztán mehet a vécébe! De inkább húzd le többször, mert van, amelyik tud úszni.
Vannak poloskariasztó spray-k a gazdaboltokban és drogériákban. Aki nagyon irtózik tőlük, annak érdemes szúnyoghálót is felrakatnia azokra az ablakokra, amik gyakran vannak nyitva. Amióta nekünk van szúnyoghálónk, lakáson belül eggyel se találkoztam. Előtte meg mindenhol ott voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!