Mit tehetnék a poloskák ellen?
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek! Én ezt már nem bírom tovább!
Gondolom mindenki ismeri a mezei poloskát, vagy "büdösbogarat". Sajnos a mi házunkat is ellepték.
Én halálosan rettegek a bogaraktól, rovaroktól, ezért ha egyszer bejönne a házba, szívrohamot kapnék, ez tuti!
A házunk új építésű, mindenhol szúnyogháló van, nincsenek rések az ablakok mellett, tehát elvileg nem tudnak bejönni.
Azonban ma megtörtént, amitől féltem!
A szúnyogháló és az ablaküveg közé került kettő poloska! Én elképzelni nem tudom, hogyan másztak be oda, de majdnem kinyitottam az ablakot, és ha ezt megtettem volna, akkor már a házban lennének!
A házunk le van szigetelve, nem tudnak beleköltözni a hungarocellbe?
Annyira félek, kívülről tele van a fal velük, plusz piros bogarak is repkednek mindenhol.
Úgy hallottam, nincs természetes ellenségük ezeknek a poloskáknak. Szóval akkor rettegésben kell leélnem az életem?! Nincs semmilyen módszert?
Folyamatosan úgy érzem, hogy másznak rajtam, ebbe már bele fogok őrülni!
Olvastam, hogy a fokhagymás víz, illetve a hipó elriasztja őket, úgyhogy amint találok valakit, aki a közelükbe mer menni, lefújatom az egész házat kívülről.
Kérlek segítsetek, folyton elkap a sírás, annyira rettegek!
Köszönöm!
Nyilván nem örül nekik senki, de azért ennyire rettegni egy egyébként emberre ártalmatlan bogártól abnormális dolog.
A jó hír viszont, hogy ez a fokú félelem kezelhető, elmulasztható. Fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!