Hogy üssek le egy poloskát, ha rettegek tőle?
Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon :(((2021. dec. 20. 16:31
2/33 A kérdező kommentje:
Remegek
2021. dec. 20. 16:35
3/33 anonim válasza:
Ez egy provokáló kérdés. Illő lenne valakinek bejelenteni.
4/33 anonim válasza:
Rettegjél is, mert hamm, bekap.
6/33 anonim válasza:
Porszívózd fel
Vagy üsd le újsággal, seprűvel
Kapd el papírzsepin keresztül
Egyébként egyáltalán nem veszélyes élőlény, nem fog bántani
7/33 anonim válasza:
Pohár rá, alulról meg egy kemény kartonpapírral bezárod. Utána kidobod az ablakon. Elég büdös, ha megölöd...
8/33 anonim válasza:
Ledominál téged egy szaros bogár? Azért ne haragudj már...😃
9/33 anonim válasza:
én is rettegek. nekem az vált be, hogy letekerem kb. a félt ekercs wc-papírt, és azzal fogom meg, de olyan vastag réteget tekerek a kezekre, h tutibiztos NEM érintkezek a poloskával.
és bedobom a wc-be, és min. egy percig csüngök a lehúzón, h tuti lemenjen.
aztán pihegek.
10/33 anonim válasza:
Először nézd meg hol van, majd csukd be a szemed és úgy üsd le valamivel amit nem sajnálsz, vagy valami papírral vagy törlőkendővel csak fogd meg és dobd ki az ablakon. Tartsd a legtávolabb magadtól, ne nézz rá, és gondold azt hogy nem a te kezed fogja azt a bogarat, hanem valaki másé, és előbb túl leszel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!