Szerintetek kivegyem a hullámos papagájom ketrecéből?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a neten a hullámos papagájokról, és azt olvastam, hogy ha össze akarok vele barátkozni, akkor ne adjunk neki tükröt, mert akkor nem velem fog foglalkozni. Ha volt neki már egy pár hónapig, akkor is kivegyem? Nem fog neki hiányozni? Meg azt is olvastam, hogy megbolondulhat tőle, ugyanúgy mint a csengőktől is. Vélemény?2011. jún. 26. 17:46
11/14 anonim válasza:
Mi a francért nem veszel neki egy párt? Nem bírsz kiadni ezer ft-ot? Ehelyett inkább kínzod a madarad? Biztosan nagyon boldog lehet...
Mi szüksége van egy madárnak egy tükörre?????!
12/14 A kérdező kommentje:
Volt neki párja, csak pár napja meghalt szegény. Ekkor olvasgattam, hogy eldöntsem, vegyek-e neki párt vagy sem. Olvastam azt is, hogy jól elvannak egyedül is, és gondoltam megbarátkozok vele. Amióta kivettem a tükröt, meg a csengőket, sokkal barátságosabb lett és már oda is mer jönni hozzám.:D Mellesleg a tengerimalacom mellette van, és nagyon jól eltársalognak egymással:)
2011. jún. 28. 12:06
13/14 anonim válasza:
De ugye tudod, hogy sem Te, sem a tengerimalacod nem fogja pótolni a társát? Kérlek, ha jót akarsz a kismadárnak, vegyél neki új párt..
14/14 A kérdező kommentje:
Jól van, még hagyok neki egy kis időt, és veszek mellé.:)
2011. jún. 28. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!