Támad a papagájom. Mit tegyek?
Nekem egyszer volt egy hullámos papagájom, és ő sem félt tőlem, és nem is volt szelid, hanem pont olyan volt , mint a te madarad! Ha kiengedtem rámrepült,és mint egy harci kutya nekem támadt, és komoly sebeket okozott. Hugom amikor kis gyerek volt, akkor be akart menni a szobámba ahol ki volt engedve a madár, és amikor meglátta a madárka hogy hugom belép az ajtón, akkor neki akart támadni, és hugom rácsukta az ajtót, de a madár gyorsabb volt nála, és átrepült egy másik szobába, ahol egyenesen az ablakon át ki az utcára! Nagyon sírtam utána, mert szerettem attól függetlenül, hogy vad volt, mint egy kiképzett harci kakas.
Állitólag vannak olyanok hogy "pszicho madár" és leginkább a papagájokat érinti, mert nekik van a madarak közül a legfejlettebb idegrendszere, és talán ő is ennek az áldozata. Az enyém egy évig volt velem, de nem változott meg. Talán felkereshetnél egy állat pszichiátert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!