Mit tegyek hogy jól érezze magát új, fiatal hím hullámosom?
Olyan jó neked,mert az új papagáj nagyon érdekes tud lenni,mindig tud újat mutatni!
Sőt mindig újat mutatnak,édesek:-)))
Inkább ilyen etetőt,itatót vegyél neki: [link]
De az olyan lenne a legjobb aminek az alsó íves éle lekerekített mert minél kevesebb az él azaz olyan hely ahol megbújhatnak a bacilusok annál jobb és egészségesebb a tál.
Kedves Beus!
Igen, nagyon kiváncsiak!! Én direkt előttük szoktam enni és akkor mindig néznek, hogy mit eszek, mi az? Jó közel jönnek, hogy jól lássák és nagyon feltűnően figyelnek!
Meg a Csipikém odajött hozzám, amikor festettem a körmömet. Kiváncsiskodott és nézte, hogy mi ez a szép piros amit a körmömre kenek? :))
Előző
A körömlakkal csak óvatosan nehogy lerágja a körmödről mert mérgezést kap tőle.
A második képet nem tudom megnézni. Hibás a link. Beszélek én hozzá, nyugodt hangon, próbálok nem tenni hirtelen mozdulatokat, de egyelőre még arra a szintre sem jutottam el hogy érdeklődve figyelne. Néha azért rám mereszti a szemeit hogy "hát ez meg mit magyaráz itt nekem", de nem mindig mutat érdeklődést. Egy helyben áll szinte egész nap, szinte csak akkor ugrabugrál ha odanyúlok a ketrecéhez hogy vizet, kölest, salátát stb. cseréljek neki. Mindegy, nem adom fel, de úgy döntöttem hogy ha kb. 2 hét múlva is ilyen marad akkor kap egy párt. Hátha attól jobb kedve lesz a pupáknak.
Ja, amúgy fiú ha minden igaz. Legalábbis a kereskedésben azt mondták. Kékes a csőre, szóval valószínűleg az. Színe pedig világoskék-fehér. Szép kis madárka, csak nem tetszik nekem hogy ilyen csendes. De remélem - ahogy Ti is írjátok - hogy előbb-utóbb megszokja az új környezetét és felszabadul. Azt sem bánom ha egész nap sipákol csak lássam rajta hogy jól érzi magát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!