Etessem a cinegéket?
Ha csapzottak akkor nem lehet, hogy a fiókák? Ott tobzódnak mert védett hely és a szülők járnak nekik kaját adni? Nem hangoskodnak?
Nálunk is az ablak előtti cseresznyefán tobzódtak a kis "teniszlabdák" néhány napig. Utána elrepültek.
De igen, hangoskodnak, minden sarkot, kiszögellést, plafont, virágcserepet, földet, járólapot végigkutatnak, repkednek. Azt hittem, hogy ennivalót keresnek. De nagyon jó fejek!
Köszi a sok hasznos tanácsot, megfogadom őket!
Olyan is van, h a szülők megmutatják nekik télen hova szoktak jönni.
Én mikor rossz idő van, szoktam kitenni kaját.
Nyáronnemzabadetetniiiiii hisztéria a mediából származik.
Mint közöttünk is, vannak hülye és gyerekeikre veszélyes szülők.
Tengelicfiókákat etettek emesztetlen friss gyommagvakkal, a pusztulás szélén álltak. De "szerencsére" leesett a fészek és felnevelte őket egy madármentő.
A tapasztalatlan hülye szülő sajnos egyedül is el tudja cseszni.
Mikor rossz időben etetek, a felnőttek helyben szoktak jönni enni. Ők sem élhetnek levegőből, márpedig a neveléshez életben kell maradniuk.
>> "Én még olyan hülye madarat nem láttam, aki nem olyannal etette a fiókákat, ami nekik való lett volna"
Számtalan videó van ilyen esetről.
Én meg még olyan hülye embert nem láttam, amelyik ne lett volna meggyőződve a saját igazáról.
Akinek inge az vegye magára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!