Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mi vált be a legjobban a...

Mi vált be a legjobban a madárkáitok kakijára?

Figyelt kérdés

Egyszer hallottam valakitől, hogy ecetes víz ilyen szórófejes üvegből, ezért mióta megvannak a kis tollasok, azt használom. Teljesen be is válik, szaga is hamar elmegy. Szivacs + kefe kombóval pedig az ágakról is jól lejön a kaki. (+ szeretnek a karnison ülni, ahonnan előszeretettel leszarják a fehér falat, ott is az ecetes víz + papírtörlő + speckó mozdulat szinte nyomtalanul eltünteti.)

De gondoltam hátha tanulok ma is valami újat, még nem is beszéltem mással erről, nem hallodtam más praktikát, úgyhogy szívesen meghallgatnám, ki hogy csinálja :)

jan. 27. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Ecetes víz a legjobb, fertőtlenít. Kalitkát is ecetes vízzel mosd át. Bútorok tetejét, amit nem érsz el könnyen, célszerű letakarni. Ülőrudat ha cserélsz, azt meg forró vízbe áztatni, vagy kicsit kifőzni a gombák, paraziták miatt.
jan. 27. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!