Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Van egy rozellám és reggelente...

Nycdual kérdése:

Van egy rozellám és reggelente szaggatott sípoló hangot ad ki. miért csinálja? Van neki minden kaja, víz vitamin rúd. Ki-be járhat a kalitkaból. Nem tudom miért csinálja...

Figyelt kérdés

ma 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi elég új madárgazdik vagyunk a párommal, így lehet, hogy valaki értelmesebb válasszal fog szolgálni, de hátha :)

Nekünk a nimfáink szinte mindih azonos időben kezd el hangoskodni, kiabálni, énekelni. Lehet itt is csak erről van szó?

ma 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha éjjelre be van zárva, akkor csak ki akar jönni reggel, jelez. Ha tojó, akkor párási inger, társhívó hang is lehet.

Vitamin rudat vedd ki, többet árt, mint használ. Helyette adj gyümölcsöt, zöldséget, minden nap. Mivel minden papagáj faj társas állat, egyedül nem tarthatóak!

ma 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 Mi a baj a vitaminrúddal? (Az én madaraim imádják, de ha valóban káros, akkor kiveszem)
ma 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Cukor, tartósítószer, színezék, ízfokozó kb mindegyikben van. De olvasd el a tiéd papírját, fel kell, hogy tüntessék rajta. Olyan mint a chips, rákattannak a madarak, közben káros, egészségtelen vacak. Sok évvel ezelőtt én is adtam a madaraimnak, mikor még nem voltam ezzel tisztában. Nálam ott borult a bili, hogy apró fémdarabkákat találtam benne. Szóval nagyon vigyázzatok az ilyenekkel!
ma 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!