Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Lessz valami bajuk tolle?

Lessz valami bajuk tolle?

Figyelt kérdés
Anyosom vett maganak ket hullamos papagajt na mar most alberletben lakik es vegul nem tarthatta igy hozzank kerultek ide hozta oket eledellel mindennel egyutt.O cica almot rakott alajuk ezt mar orvosoltam vettem nekik valo homokot etelt o eddig kanari magkevereket adott nekik ide is hozott 2 csomaggal ez jo nekik adhatom tovabb mig elfogy utanna ugyis hullamosnak valot veszek plusz o nem adott zoldseget gyumolcsot nekik en adtam de nem igazan eszik plusz mit kell meg tudnom rolluk?lattam hogy fott tojast is kell neha?Koszonom a valaszokat elore is
jan. 27. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
jan. 27. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

Vegyél rendes hullámos eledelt, mert annak az alapja a köles (vörös, sárga, stb) ami fontos a papagájaidnak. A kanárieledel más típusú magokat tartalmaz. Legyen előttük mindig víz, illetve legyen fürdési lehetőségük. Kell nekik szépia is, abból kevés fogy, de mindig legyen bent. Naponta kell repülniük is - kezdetben mindig felügyelettel. Nagyon jól csinálod, hogy zöldséget-gyümölcsöt adsz, azt nagyon szeretik - ha akarsz még, adhatsz fürtöskölest, az nagyon jó a természetes viselkedés elősegítésére (keresgélnek, magot bontanak, nem csak úgy egy tálkában van előttük. Én készítettem a madaraimnak kapirgáló dobozt is, egy nagy kartondoboz levágva 15 centi magasságban - abba bele bio föld, plusz fakéreg, magvak, ilyesmik - csomó időt eltöltenek benne keresgéléssel.

Főtt tojást adhatsz, de csak módjával, mert a lágyeleség elősegíti a hormonális folyamatokat/tojásrakó ösztönt. Ja! És ne legyen költőládájuk! (ha tojó is van, nem csak hímek)

jan. 27. 14:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepia van furtos kolest is vettem nagyon bejon nekik akkor meg a furdest kell megoldanom him es tojo van nincs koltolada nem is lessz nem szeretnenk szaporitani lesznek ki is engedve repulni csak bisztonsagossa kell tenunk a szobat nekik akkor veszek mar most eledelt is nekik haragszom anyosomra hogy felelotlenul utanna sem olvasott mi kell nekik o csak tartja...de mostmar jo helyen lesznek mar a kutyankal is baratkoznak kezdik megszokni hogy jon megy a kutya
jan. 27. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!